اجرای طرح عمران و توسعه در ۱۴۰۰ امامزاده کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امروز در مراسم غبارروبی از امامزاده سید حمزه(ع) تبریز اظهار داشت: امسال هزار و 400 امامزاده کشور تحت پوشش طرح جامع عمران سازمان اوقاف و امور خیریه کشور قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه به دنبال اجرایی کردن تدبیر رهبری برای تبدیل امامزاده ها به قطب فرهنگی هستیم، خاطرنشان کرد: در این طرح اقدامات زیربنایی و عمرانی و توسعه امامزاده ها انجام می شود، با این توضیح که هزینه و اعتبارات عمرانی امامزاده ها دولتی نیست و از محل ظرفیت ها و کمک های مردمی خود امامزاده و مردم منطقه تامین می شود.
حجت الاسلام شرفخانی تصریح کرد: بر این اساس سازمان در دو بعد رسالت و اهداف و راهبردهای مشخص اقدامات زیربنایی و عمرانی توسعه ای و پرداختن به ابعاد فرهنگی و راه اندازی مراکز فرهنگی را در کنار طرح جامع عمران و آبادانی امامزاده ها اجرا می کند.
همچنین حجت الاسلام علی مصائبی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در سخنانی با بیان اینکه تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام در سال 2018 انتخاب شده است، اظهار داشت: بر این اساس امامزاده ها و اماکن متبرکه نقش مهمی در پذیرایی از میهمانان بینالمللی بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه اداره اوقاف تلاش می کند با عمران و آبادانی امامزادگان استان با رفع مشکلات این اماکن، امکان بهره مندی بیش از پیش مردم را فراهم کنند، افزود: شهری مانند تبریز باید مکانی بزرگ برای اجتماعات مذهبی داشته باشد، مجموعه امامزاده سیده حمزه(ع) با قرار گرفتن در مجاورت مقبره الاشعرا تبریز می تواند مکان مناسبی برای این امر باشد.
حجت الاسلام مصائبی ادامه داد: امامزاده سید حمزه(ع) از سادات صحیح النسب آذربایجان بوده و در دربار سلطان محمود غازان و سلطان محمد خدابنده از تقرب و احترام خاصی برخوردار بود و روزگاری نیز سِمت وزارت و دفترداری الجایتو را متعهد بود که بعد کناره گرفت و باقی عمر به زهد و تقوی و عبادت سپری کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان اینکه طرح عمران و توسعه در تعدادی از امامزادگان استان در حال اجراست، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم امامزادهها را به معنای واقعی به قطبهای فرهنگی هر منطقه تبدیل کنیم؛ بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی بر طرف خواهد شد./202/935/ب1