علما و روحانیان مجاهدان خط مقدم جبهه فرهنگی اسلام هستند

حجتالاسلام والمسلمین حسن موسایی، معاون تبلیغ حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با تأکید بر اینکه روحانیان و مبلغان دینی باید به علوم روز مسلح باشند، گفت: طلبه و عالم دینی باید نسبت به مسائل روز کشور در بخشهای مختلف سیاست، اقتصاد و فرهنگ، مباحث قرآنی و احکام آگاهی آگاهی کامل داشته باشد.
وی از روحانیان و علما به عنوان سربازان و مجاهدان خط مقدم جبهه تبلیغ نام برد و با اشاره به آیاتی از قرآن مجید به تشریح جایگاه عالمان و مبلغان دینی پرداخت و افزود: روحانیت در نزد مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار است و سطح انتظار مردم از طلاب بسیار بالا است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه هرمزگان در ادامه با بیان اینکه طلاب و علما باید قدردان عزت و جایگاه خود نزد مردم باشند، گفت: مردم از مبلغ دینی انتظار دارند که از علم روز آگاهی داشته باشد.
حجت الاسلام موسایی اظهار داشت: از آنجایی که روحانی در هر منطقه به عنوان منبع و محلی برای رجوع مردم قلمداد میشود و مردم برای حل مشکلات خود به آن مراجعه میکنند باید خود را به علوم مختلف مجهز کند.
وی اخلاق نیکو و رفتار و منش زیبا را از شاخصهای اصلی هر انسان دانست و با بیان اینکه علما شاگردان مکتب اهل بیت(ع) هستند و مسیر اخلاق برایشان مشخص است، گفت: اخلاق نیکو یکی از روشهای کلیدی در جذب افراد است که روحانی باید از آن برخوردار باشد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه هرمزگان ادامه داد: مبلغ دینی به لحاظ بهرهگیری از مکتب اهل بیت(ع) قادر است با اخلاق حسنه حتی مشکلات و درگیریهای بین اقوام را حل و برطرف کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از دلسوزی نسبت به مردم، قدرت و توان، امانتداری و سعه صدر بالا به عنوان دیگر ویژگیهای مبلغان دینی نام برد و افزود: مبلغ دینی در هر منطقهای که باشد نباید نسبت به مشکلات و دردهای مردم بیتفاوت باشد بلکه باید مردم را در امور و پیگیری مشکلات یاری و همراهی کند.
حجت الاسلام موسایی در ادامه با بیان این که جنگ، تهاجم و شبیخون فرهنگی سالها است در کشور آغاز شده، اظهار داشت: متأسفانه این احساس، که ما در جنگ فرهنگی هستیم در بسیاری از افراد وجود ندارد.
وی گفت: میدان جنگ دشمن اکنون گسترده شده و دامنه آن به منازل، گوشیهای تلفن و پیامکها، ماهواره و شبکههای اجتماعی مختلف گسترش یافته است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه هرمزگان تصریح کرد: روحانیت و مبلغان دینی باید سلاح علم را بر دوش گرفته و همانند یک مجاهد و بسیجی در جامعه به نبرد بپردازند.
حجت الاسلام موسایی وظیفه روحانیت را بسیار سنگین عنوان کرد و ادامه داد: در جبهه و نبرد فرهنگی نیز باید دارای روحیه دفاع مقدسی بود.
وی با اشاره به اهمیت نقش روحانیان و طلاب به عنوان چراغ در مقابل تهدیدات فرهنگی امروز تصریح کرد: امروز وظیفه روحانیت وظیفه ای بسیار خطیر و سنگین است اکنون که جنگ فرهنگی و نرم در جامعه شدیدتر از گذشته شده، رسالت روحانیون به عنوان مبلغین ،هدایتگران، مربیان و افرادی که باید چراغ هدایت مردم در برابر تهدیدات فرهنگی دشمن و فتنه ها باشند بسیار سنگین است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه هرمزگان بیان کرد: در زمان جنگ رزمنده ها خط دشمن را می دیدند، آرایش آنها مشخص بود و خطوط فاصله داشت ولی امروزه فتنه بسیار غبارآلود است و ممکن است بسیاری افراد مسیر را گم کنند، از این رو در این جا نقش روحانیت به عنوان مشعله های هدایت بسیار سنگین است که باید نقش خود را در تبیین مسائل برای مردم به خوبی ایفا کنند.
حجت الاسلام موسایی در پایان با تأکید براینکه باید نسبت به شناخت مسائل زمان و تهدید نرم دشمن تلاش کنیم و از آرمان ها و اهدافی که شهدای عزیزمان بری آنها جان دادند پاسداری کنیم، ابراز داشت: این امر تنها زمانی صورت می گیرد که پشت سر ولی فقیه و گوش به فرمان ایشان حرکت کرده و ولایتمداری را در بین مردم ترویج و تقویت کنیم./851/302/ب2