حضور در حوزه های علمیه توفیق و عنایتی الهی است
![میثاق طلبگی](/Original/1395/02/23/IMG13201543.jpg)
![حوزه علمیه](/Original/1395/05/05/IMG09465658.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام صمد ناصری، مدیر مدرسه علمیه تبریز، ظهر امروز در جمع طلاب نوورود در مدرسه امیرالمؤمنین(ع) تبریز، با بیان اینکه طلبگی یک توفیق و عنایت است و باید قدر این توفیق الهی را دانست، اظهار داشت: برای رسیدن به این مرحله ارزشمند تلاش و تقوا لازم است.
وی با تأکید بر تلاش مضاعف طلاب نو ورود در امر تقوا و تحصیل در دوره میثاق طلبگی، خاطرنشان کرد: قرآن شغل انبیاء را تلاوت قرآن، تزکیه، تعلیم کتاب و حکمت میداند، هدف انبیاء تزکیه و تهذیب است، روحانی موفق در جامعه روحانی است که مهذب و متقی باشد.
مدیر مدرسه علمیه تبریز با بیان اینکه شما طلاب باید از همین امروز تقوا و خودداری از معصیت را شیوه خود قرار دهید، ابراز داشت: روحانی غیر مهذب از علم خود بهره نخواهد گرفت، عالم پارسا بسیار مؤثر و تأثیرگذار در جامعه خواهد بود و جامعه از چنین عالمی استقبال خواهد کرد و از وجود آن بهره خواهد برد.
وی با تأکید بر حفظ شأنیت و زی حوزههای علمیه در این دوره، خاطرنشان کرد: حضور در حوزههای علمیه یک توفیق الهی است که ارزانی هرکسی نخواهد شد، از این رو از این فرصت به نحو احسن استفاده کنید و با رعایت تقوا و تحصیل توأم با تلاش سعی در اخذ این جایگاه و فرصت ارزشمند داشته باشید.
حجتالاسلام ناصری با اشاره به جنگ نرم دشمن و رویارویی فرهنگی با ایران اسلامی، گفت: اگر حوزه و روحانیت میدان مبارزه را رها کنند و جدی نگیرند، دشمن میدان را به دست خواهد گرفت و نفوذ خواهد کرد، نفوذ فرهنگی دشمن در تغییر اعتقادات دینی ضربههای مهلکی را به انقلاب و ملت ایران خواهد زد.
وی با تأکید بر حفظ روحیه انقلابی در حوزههای علمیه و طلاب، ولایتمداری را مسیر حرکت یک طلبه فاضل دانست و ابراز داشت: بصیرت، سیاست و آگاهی به زمان از ویژگیهای طلبه در منظر مقام معظم رهبری است، طلاب امروز لازم است بصیر و آگاه به مسائل سیاسی و روز خود باشند و بتوانند در مسیر سیاست نیز گامهای صحیحی بردارند.
مدیر مدرسه علمیه ولی عصر(عج) با بیان اینکه علما مرزداران بصیرت و اعتقاد دینی هستند، افزود: روحانیت به عنوان طلایهداران و مبلغان علم و دانش باید مجهز به علم و بصیرت بوده و همواره آماده دفاع از اسلام، انقلاب و ارزشهای آن باشند، چرا که طبق روایاتی از ائمه معصومین(ع) علما مرزداران اعتقادی، دینی و فکری جامعه هستند./854/202/ب2