نتیجه تربیت دینی در کودکی، تأثیرناپذیری از فرهنگ بیگانه در بزرگسالی است
خانم رویوران، مدیر مدرسه علمیه فاطمیه خواهران کارون، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به ضرورت رعایت شئونات و واجبات دینی از سوی دختران، گفت: شاخص ترین واجبات دختران رعایت عفاف و حجاب در جامعه اسلامی است.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه خواهران کارون خاطرنشان کرد: رعایت حجاب و عفاف یکی از شاخص ترین ملاکها برای تشخیص شخصیت ظاهری دختران است و عفاف نه تنها در پوشش بلکه در رفتار و پندار و ارتباط با محارم، غیر محارم و در خانه و جامعه نهادینه می شود.
این مقام مسؤول با بیان اینکه اسلام اشتغال بانوان و شغل متناسب با شأن زن و حفظ حدود اسلامی را خواهان است، اذعان کرد: اسلام از حضور زنان در برخی مشاغل بخاطر اختلاط و بی توجهی به حدود اسلامی و مفسده انگیزی برای حفظ جامعه اسلامی نهی کرده است و زن در زمینه تربیت برای فرزندان خود دانشگاه محسوب می شود.
رویوران با اشاره به نیاز زنان در برخی مشاغل خاص و تشویق اسلام به حضور آنها در چنین مشاغلی افزود: با توجه به ارتباط عاطفی و محبت بیشتر زنان و حساسیت به تربیت و یادگیری کودکان و نیز مأنوس بودن کودکان با مادرانشان، معلمی از جمله شغلهای پیشنهادی به آنها است که بانوان در این باره باید در پایه های نخست تحصیلی دوره ابتدایی حضور یابند.
وی با اشاره به تهاجم فرهنگی غرب علیه نسل امروزی ما و تلاش برای تحت تأثیر قرار دادن آن خاطرنشان کرد: تأثیر این فرهنگ بیشتر در افرادی مشاهده می شود که در خانواده بصورت اصولی و اسلامی تربیت نشده اند و با توجه به اینکه کودکان پیش از آغاز دوران تحصیل در نزد خانواده هستند، تربیت باید از سنین پایین آغاز تا کودکان در بزرگسالی قادر به تشخیص درست از نادرست باشند.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه خواهران کارون در پایان مقصود از سفارشهای دین مبین اسلام درباره آزاد بودن کودکان در سنین پایین را آزاد بودن در بازیهای کودکانه برشمرد و تصریح کرد: تقویت پایه های تربیت دینی و اسلامی در خانواده و تبیین درست از نادرست برای فرزندان، آنها را در جامعه و در برابر فرهنگ بیگانه تضمین کرده و مانع تأثیرپذیری آنها می شود و بالعکس بی توجهی به تربیت و آزاد قرار دادن کودکان در انجام فعالیتها و عدم تبیین صحیح از ناصحیح، تأثیرپذیری آنها از فرهنگ غرب را به دنبال خواهد داشت./302/9456/ب1