ضرورت تقویت حوزه های علمیه برای جلوگیری از خالی شدن شهرها از وجود روحانیت
حجت الاسلام محمود زینی وندیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، بیان داشت: مهم ترین رسالت حوزه های علمیه پرورش، تعلیم و تربیت طلاب است.
وی تبلیغ را خروجی حوزه دانست و افزود: طلابی باید تربیت شوند که اصول و ارزش های اسلامی را در جامعه ترویج و تبیین کنند و در امر تبلیغ بسیار اثرگذار باشند.
امام جمعه شهرستان زاغه با تأکید بر ضرورت تقویت حوزه های علمیه در شهرستانها، بیان داشت: با تقویت حوزه می توان در سطح مقدماتی بین حوزه استانها، شهرستان و حوزه قم برابر ایجاد کرد و جلوی هجرت طلاب به قم گرفته شود.
وی عنوان داشت: با ماندگاری طلاب در حوزه های علمیه شهرستانها، با نیازهای تبلیغی شهر خویش آشنا شده و حضور این قشر بین مردم تقویت می شود.
حجت الاسلام زینی وندیان ماندگاری طلاب در قم و عدم هجرت به شهرستانها را آفت بزرگی خواند که پیامدهایی بر روحیه معنوی، اخلاق، ایمان، اعتقادات دینی و فرهنگ مردم بر جای می گذارد.
وی با اشاره به اینکه شهرهای کوچک از وجود روحانیت محروم هستند، خاطرنشان کرد: مردم این مناطق با معارف اسلامی و احکام شرعی بیگانه هستند.
امام جمعه شهرستان زاغه بیان کرد: برای ساماندهی امر هجرت طلاب باید مرکز مدیریت حوزه با همکاری تبلیغات اسلامی با توجه به جمعیت هر شهرستان اعزام مبلغان و طلاب را افزایش دهد و با درنظر گرفتن خانه های عالم تلاش شود حضور روحانیت در مناطق محروم به صورت دائم باشد.
وی در ادامه سفر علما به شهرستانها را امری بسیار تأثیرگذار در فرهنگ و معنویت مردم دانست و گفت: طلبه های ماندگار در استان قم باید از سفرهای تبلیغی علما درس بگیرند و نسبت به شهرستان و محل زندگی خویش احساس تکلیف کنند.
حجت الاسلام زینی وندیان خطاب به طلبه های ماندگار در قم تأکید کرد: کسب علم زمانی مفید است که نتیجه داشته باشد و تحصیل ما ثمره ای داشته باشد.
زکات علم، نشر آن در جامعه است
امام جمعه شهرستان زاغه ارزش علم را به ترزیق آن در جامعه دانست و گفت: انتظار می رود طلاب پس از اتمام دوره تحصیل خویش در جامعه و در عرصه تبلیغ نقش آفرینی کرده و مردم را با معارف دین آشنا سازند.
گفتنی است، شهرستان زاغه در استان لرستان با دارا بودن جمعیت 26 هزار نفری و 50 مسجد، سه روحانی در این شهرستان مشغول فعالیت است./9459/303/ب2