دشمنان اسلام به سردمداری آمریکا وضعیتی را به وجود آوردهاند که با اللهاکبر مسلمانان را ذبح میکنند
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا به نقل از فارس، هیأتی از علمای اهل سنت از کشورهای مختلف قاره آفریقا ظهر امروز چهارشنبه با علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتوگو کرد.
بروجردی در ابتدای این دیدار زندگی مسالمتآمیز مذاهب مختلف اسلامی و ادیان آسمانی در ایران را از مشخصههای اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران ذکر کرد و گفت: وحدت مذاهب اسلامی و احترام به پیروان ادیان آسمانی ویژگی بارز ایران بعد از انقلاب اسلامی است و بر همین مبنا اکنون علاوه بر مذاهب اسلامی همه ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند.
وی افزود: دشمنان امت اسلامی به سردمداری آمریکا، وضعیتی را در برخی از کشورهای اسلامی به وجود آوردهاند که با فریاد الله اکبر مسلمانان را ذبح میکنند و متأسفانه اتحادی میان مسلمان در مبارزه جدی و موثر با این اقدامات مذبوحانه و جنایتکارانه وجود ندارد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود داعش و جریانهای تکفیری را انحرافی آشکار از اسلام ناب محمدی دانست و گفت: غرب و رژیم جنایتکار صهیونیستی با ایجاد گروههای تروریستی و تکفیری به دنبال ایجاد تفرقه در امت اسلامی هستند و اسفبار است که برخی از کشورهای اسلامی منطقه هم در این آتش میدمند و عملا و علنا دنبالهروی سیاستهای آنها هستند.
بروجردی همچنین با اشاره به حمله عربستان و همپیمانان منطقهای و بینالمللی او به یمن گفت: حمله به یک کشور بی دفاع و ضعیف، کشتار زنان و کودکان و آواره و بیخانمان کردن تعداد زیادی از مردم یمن را با هیچ منطقی جز حرکت در راستای منافع دشمنان اسلام نمیتوان توجیه کرد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سیاست راهبردی آمریکا و همپیمانان او را مشغول کردن مسلمانان به یکدیگر دانست و گفت: غرب به دنبال ایمن کردن رژیم صهیونیستی، رسیدن به منافع نامشروع خود و تضعیف مسلمانان جهت جلوگیری از احیای تمدن اسلامی است و تنها راه مبارزه با این سیاستهای محکوم و موذیانه تقویت بنیه دفاعی کشورهای اسلامی و وحدت و اتحاد اسلامی است.
علمای شافعی مذهب کشورهای اسلامی نیز در این دیدار ضمن تأکید بر اینکه امروز امت اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت و یکپارچگی دارد گفتند: سیاستهایی که راستای تقویت وحدت میان امت اسلامی و دوری از اختلاف و تفرقه است مورد حمایت و استقبال علمای مذهبی کشورهای آفریقایی است.
لازم به ذکر است که در این دیدار ذوالنور، فرشادان، ایراننژاد، کوسه غراوی، نادری، طباطبایینژاد و مسعودی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند که جداگانه سخنانی حول محور وحدت و اتحاد امت اسلامی عنوان کردند./836/د102/ل