۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۴۴۸۳۱۲

اخبار کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی

تقویت هویت فرهنگی دینی جامعه از رسالت‌های مهم شبکه تبلیغی، برگزاری هشتاد و دومین نشست ستاد مرکزی ساماندهی شؤون فرهنگی، برخورد با خرافات و شبهه‌افکنی وظیفه مهم مبلغان و برگزاری جشنواره‌های قرآنی بستری مناسب برای ترویج فرهنگ قرآنی از اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان، حجت‌الاسلام علی دشتکی در اولین جلسه کارگروه احصاءکارکردهای تبلیغات اسلامی و شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تشکل‌های دینی و قرآنی و حوزه تبلیغی استان همدان با اشاره به ماهیت فرهنگی و دینی سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: هدف بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی، احیاء اسلام ناب محمدی و تحقق حاکمیت اسلامی است و لذا سازمان تبلیغات اسلامی به‌عنوان یک‌نهاد فرهنگی دینی وظیفه‌ای خطیر در راستای تحقق این هدف عالی دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان نگاه درست به بخش فرهنگی دینی و شناخت ظرفیت‌های مردمی و توانمندی‌های تشکل‌ها و نهادهای دینی، قرآنی و تبلیغی و برنامه‌ریزی دقیق و هدایت درست را ازجمله ضرورت‌های بهره‌مندی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مردمی در بخش فرهنگ دینی برشمرد و افزود: اگر توانستیم از این ظرفیت‌ها درست، بجا و برنامه محور استفاده کنیم می‌توانیم از تأثیرات مثبت آن در مسیر تحقق اهداف بلند حوزه فرهنگی دینی بهره مندشویم.

وی بابیان اینکه کارکردهای سازمان تبلیغات اسلامی خصوصاً در چهار حوزه تبلیغی، قرآن، هیئت و مساجد با استفاده از توانمندی‌های مردمی در قالب شبکه تبلیغی از اهمیت بسیار زیادی برخورداراست، گفت: اثربخشی وتاثیر گذاری در جامعه باهدف نشر و گسترش فرهنگ و معارف اسلامی و تعمیق بخشی به باورهای دینی مردم مهم‌ترین کارکرد در حوزه دینی است که قطعاً با سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، ساماندهی و سازماندهی، هدایت و نظارت درست و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها قابلیت تحقق حداکثری را دارد.

در این جلسه هریک از اعضاء در خصوص ظرفیت‌های مختلف مردمی در حوزه دین و کارکردها سازمان تبلیغات اسلامی وتاثیرگذاری این نهاد فرهنگی دینی در عرصه‌های مختلف دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.

برگزاری هشتاد و دومین نشست ستاد مرکزی ساماندهی شؤون فرهنگی

جمال الدین بانج فروزش رییس گروه برنامه ریزی مناسبت های مذهبی سازمان با اعلام این خبر گفت: هشتاد و دومین نشست ستاد مرکزی ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی پیرامون بر نامه های ماه محرم الحرام راس ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۷ شهریور ماه در سالن اجتماعات معاونت امور فرهنگی و تبلیغ برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: جلسات ستاد مرکزی ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی با حضور نمایندگان تام‌الاختیاری از نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات، دفتر تبلیغات سلامی حوزه علمیه قم، وزارت اطلاعات و وزارت ارشاد برگزار می‌شود.

برگزاری نشست هم اندیشی مسئولین انجمنهای اسلامی برتر سراسر کشور

رئیس گروه سازماندهی انجمنهای اسلامی، کانونهای فرهنگی تبلیغی و سمنهای دینیِ اداره کل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگیِ معاونت امور فرهنگی و تبلیغ از برگزاری همایش انجمن های اسلامیِ برترِ کارگری، کارمندی، محلات، و اصناف بازار در راستای رفع دغدغه رهبر معظم انقلاب نسبت به کاهش آسیبهای اجتماعی خبر داد.

تقی رفیع اظهار داشت: نظر به گستردگیِ فعالیت این تشکل مردم‌نهاد در بین آحاد و اقشار جامعه اسلامی (کارمندان، کارگران، کسبه بازار و مؤمنین محلّات) و تعداد مُعتَنی بِه آن در سطح کشور (بالغ بر ۲۰۰۰ انجمن اسلامی)، برای استفاده از این ظرفیت بزرگ در راستای تحقّق اولویت‌های تعیین شده توسط مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی، نشست مذکور در روز شنبه مورخ بیستم شهریور ماه در سالن جلسات معاونت امور فرهنگی و تبلیغ و با حضور ۳۱ نفر از ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه انجمن های اسلامی تنها تشکل های مذهبی هستند که اساسنامه کشوری دارند، عنوان کرد: اساسنامه این انجمن‌ها در عالی‌ترین شورای فرهنگی کشور یعنی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است و در سال ۱۳۸۷ به تمامی ادارات کل تبلیغات اسلامی استانها با امضای ریاست مکرّم سازمان رسماً ابلاغ شده است؛ و ما امیدواریم بتوانیم ان شاء الله در باقیمانده سال جاری، با تدوین آیین نامه ای که از اساسنامه فوق الذکر استخراج خواهد شد به تشکیل اتحادیه های انجمنهای اسلامی در تمامی استانهای سراسر کشور همت گماریم.

وی افزود: یکی از سخنرانان این نشست، جناب آقای بهمن مشکینی– مشاور محترم وزیر و معاون امور سازمانهای مردم نهاد مرکز اجتماعی و فرهنگی این وزارت کشور – خواهد بود که در حوزه آسیبهای اجتماعی به طور تخصصی ورود خواهند داشت.

این مقام مسئول، از ارسالِ نامه درخواست انجمنهای اسلامی کشور به دفتر مقام معظم رهبری، برای دیدار با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خبر داد. این نامه پیوستی از امضای منتخبین انجمنهای اسلامی کشور را همراه دارد که در نشست هم اندیشی مورخ ۵/۱۰/۹۴ شرکت کرده بودند.

وظیفه مهم مبلغین برخورد با خرافات و شبه‌افکنی است

حجت‌الاسلام جواد حیدری راد رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان در جلسه با نمایندگان بخشداران بخش مرکزی و قهاوند گفت: فراهم کردن امکانات لازم در روستاها می‌تواند به حضور مستمر روحانیون در این مناطق کمک کرده و اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی را به‌صورت کمی و کیفی ارتقا بخشد.

وی با اشاره به اینکه برخورد با خرافات و شبه‌افکنی از دیگر برنامه‌های مبلغین در ایام تبلیغ باشد، افزود: مبارزه با بدعت‌ها و حضور گسترده در مراسم عزاداری‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام جواد حیدری راد گفت: مبلغین دینی نقش بسزایی در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و مذهبی در جامعه ایفا می‌کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان خاطرنشان کرد: مبلغین دینی با حضور در محروم ترین نقاط کشور ضمن برگزاری اقامه نماز جماعت با برگزاری کلاس های احکام و آموزش قرآن و برگزاری گفتمانهای دینی در مدارس و مساجد محل تبلیغ نقش بسزایی در ارتقا سطح بینش آحاد مردم ایفا می‌کنند.

وی اظهار داشت: ایجاد زمینه مناسب برای حضور مبلغین در مناطق روستایی و محروم از برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی است که در این راستا این اداره کل با برنامه ریزی مناسب و دقیق و تلاش ادارات شهرستان های تابعه زمینه حضور مبلغان به وی‍ژه در ماه مبارک رمضان را فراهم کرده است.

برگزاری جشنواره‌های قرآنی بستری مناسب برای ترویج فرهنگ قرآنی

سید علی رضوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرماهشهر در گفتگویی از برگزاری جشنواره قرآنی ویژه نوجوانان و جوانان در روستای مقطوع علیا به همّت خانه قرآن روستایی صاحب الزمان(عج) خبر داد.

ایشان با اشاره به رسالت متولیان دینی در ترویج باورهای اسلامی در بین جوانان، خاطر نشان کرد: برپایی جشنواره‌های قرآنی در سطح کشور، یکی از راهکارهای مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان است.

حجت ‌الاسلام رضوی در ادامه، تصریح کرد: در همین راستا، جشنواره قرآنی به منظور تشویق و ترغیب دانش آموزان قرآن آموز روستای مقطوع علیا در رده های سنی مختلف و در رشته‌های حفظ ۱ و ۲ جزء قـرآن کریم، قـرائت قـرآن کریم، خوشنویسی و عکاسی از منظره های روستا در محل خانه قرآن روستایی صاحب الزمان عج این روستا برگزار شد که به نفرات برتر هر رشته هدایایی اعطاء شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرماهشهر در پایان، برگزاری جشنواره‌های قرآنی را بستر مناسبی برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه عنوان کرد و بیان کرد: با برپایی چنین جشنواره‌هایی، زمینه برای شکوفایی استعدادهای قرآنی جوانان در جامعه فراهم می‌شود و با رقابت سالم در کنار یکدیگر، سطح درک و مفاهیم قرآنی خود را بالا برده و از اعتماد به نفس بالاتری برخودار شوند./1325/ت303/ی

ارسال نظرات