۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۵
کد خبر: ۴۴۹۱۳۶
مدير مجمع قاريان و حافظان هلال مطرح كرد؛

تربيت 300 حافظ قرآن کريم در مجمع قاريان و حافظان هلال

مدير مجمع قاريان و حافظان آستان مقدس حضرت محمدهلال بن علي(ع) با اشاره به تربيت 300 حافظ قرآن كريم در مجمع قاريان و حافظان هلال، گفت: در حال حاضر اين مجمع قرآني، 500 قرآن آموز در رشته هاي قرائت، حفظ، ترجمه و مفاهيم و قصه گويي قرآني را تحت پوشش خود دارد.
احمد سربند احمد سربند

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا دركاشان، احمد سربند شنبه شب در مراسم شکرگزاري فراگيري قرآن کريم در شبستان آيت الله عاملي(ره) آستان مقدس حضرت محمدهلال بن علي(ع) با ارائه گزارشي از فعاليت هاي قرآني اين آستان مقدس گفت:مجمع قاريان و حافظان هلال وابسته به آستان مقدس حضرت محمدهلال بن علي(ع) يکي از مجامع برتر قرآني کشور است که گستره فعاليت هاي آن فراتر از محدوده شهرستاني و ملي است.

وي برگزاري آيين ملي جزء خواني قرآن کريم، محافل ملي انس با قرآن کريم و کرسي هاي تلاوت ملي و مسابقات مختلف قرآني را از مهم ترين فعاليت هاي اين مجمع در عرصه ملي دانست و خاطرنشان کرد: فعاليت هاي مجمع قاريان و حافظان هلال از 27 سال گذشته تاکنون با هدف آموزش قرآن و ترويج مفاهيم بلند کلام آسماني و همگاني کردن فرهنگ انس با قرآن با تمسک به آموزه هاي قرآن و عترت پايه ريزي شده و به برکت وجود نوراني حضرت محمدهلال بن علي(ع) موفقيت هاي چشمگيري در اين عرصه داشته است.

سربند عناوين ملي و بين المللي قرآن آموزان اين مجمع را بسيار گسترده خواند و يادآور شد: اساتيدي همچون دکتر مجتبي بيابان پور دارنده رتبه نخست مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان کشورهاي مسلمان در سال 1385 و کسب درجه استاد حفظ قرآن کريم کشور، دکتر حسن احمدي زاده دارنده رتبه نخست رشته قرائت بيست و سومين دوره‌ مسابقات سراسري قرآن دانشجويان کشور در سال 1387، محمدجواد نصيري نخبه نوجوان قرآني و نفر نخست مسابقات کشوري اذان در سال گذشته، علي اصغر قديري مفرد رتبه نخست مسابقات قرآن کريم ارتش هاي ايران و عمان در سال 1390 از اين مجمع قرآني پرورش يافته اند.

مدير مجمع قاريان و حافظان آستان مقدس هلال بن علي(ع) ترتيل خواني چهار تن از قاريان اين مجمع در آيين هاي جزء خواني رسانه ملي را از ديگر افتخارات اين مجمع دانست و افزود:  مجمع قاريان و حافظان هلال تنها مرکز قرآني کشور است که قاريان ممتاز آن در آيين هاي جزء خواني رمضان که به صورت زنده از رسانه ملي پخش مي‌شود، همسطح قاريان بين المللي کشور به تلاوت مي پردازند.

سربند در ادامه اظهار داشت: اين مجمع، از ابتداي تأسيس تاکنون موفق به تربيت 300 حافظ قرآن کريم و 100 قاري ممتاز قرآن شده است که فعاليت قاريان و حافظان تربيت يافته در اين مجمع در حوزه آموزش و تبليغ و ترويج قرآني، شهرستان آران و بيدگل را به شهر نمونه قرآني کشور تبديل کرده است.

وي برگزاري جشن شکرگزاري آموزش قرآن کريم با حضور والدين قرآن آموزان کودک و نوجوان مجمع را فرصتي مغتنم براي ارتباط بيشتر خانواده هاي قرآن آموزان دانست و تصريح کرد: در طول دوره تابستاني آموزش قرآن در سال جاري، 300 قرآن آموز در اين مجمع آموزش هاي روخواني و روانخواني را فراگرفتند.

مدير مجمع قاریان و حافظان هلال دوره هاي آموزشي اين مجمع را به صورت فصلي و سه ماهه خواند و افزود: والدين، نوجوانان را به شرکت در مراحل بعدي آموزش قرآن و طي کامل دوره هاي آموزشي اين مجمع ترغيب کنند.

سربند با اشاره به اينکه فعاليت هاي مجمع بر اساس برنامه تدوين شده سالانه اجرا مي‌شود، اظهارداشت: برگزاري همايش تجليل از يکصد حافظ برتر قرآن مجمع، اجراي طرح هاي قرآني در خيمه هاي معرفت، برگزاري دوره هاي مختلف قرآني، برگزاري 18 کلاس آموزشي روخواني، روانخواني، تجويد، صوت و لحن، وقف و ابتدا و برپايي اردوهاي زيارتي سياحتي ويژه مربيان از مهم ترين برنامه هاي تابستاني مجمع قاريان و حافظان هلال بود.

محمد ستوده قاري ممتاز آران و بيدگل و مربي مجمع قاريان و حافظان هلال نيز در اين مراسم با بيان خاطره اي از زندگي استاد عبدالباسط در دوران نوجواني و عشق و علاقه وي به فراگيري قرآن گفت: خانواده ها براي انس بيشتر فرزندان و ايجاد انگيزش براي فراگيري قرآن بايد تلاش کنند.

وي با انتقاد از سبک زندگي برخي خانواده ها و عدم هزينه براي فراگيري قرآن، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها مبالغ هنگفتي را براي کلاس‌هاي آموزش فرزندان خود پرداخت مي‌کنند ولي حاضر نيستند همان مقدار را براي فراگيري علوم قرآني فرزندانشان هزينه کنند، اين بدين معني است که جامعه ما با قرآن غريبه است.

اين استاد قرآن کريم افزود: در منابع تربيتي اسلامي آموزش و تعليم قرآن به کودکان در کنار انتخاب اسم خوب و تربيت صحيح، به‌عنوان يکي از وظايف اصلي والدين شناخته شده است.

به گفته وي، ائمه معصومين(ع) پدران و مادران را براي انجام اين مهم، فراوان تشويق کرده و اجر و پاداش معنوي خداوند را در قبال اين عمل يادآور شده اند.

شايان ذكر است، تلاوت قرآن کريم از سوی قاسم بختي، قاري نوجوان مجمع، دکلمه خواني قرآني فهيمه عابدين زاده فرزند شهيد حسين عابدين زاده، اجراي برنامه قرآني عطيه سادات خاتمي و سحر زارعي دو نوگل قرآني مجمع و اهداي جوايز به شرکت کنندگان دوره هاي قرآني تابستانه مجمع قاريان و حافظان هلال از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

گفتنی است، جشن شکرگزاري آموزش قرآن کريم به همت مجمع قاريان و حافظان آستان مقدس حضرت محمدهلال بن علي(ع) با حضور قرآن آموزان اين مجمع و والدين آنان در شبستان آيت الله عاملي(ره) اين حرم مطهر برگزار شد./1307/202/ب2

ارسال نظرات