۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۸
کد خبر: ۴۵۳۸۶۴
حجت الاسلام راشد یزدی:

عدم دفاع از حق مساوی با زیاد شدن فساد در جامعه است

حجت الاسلام راشد یزدی با بیان این که اسلام بر مبنای فطرت بوده و اصل فطرت در اسلام هم، بر این است که همیشه از حق دفاع کنند، گفت:  اگر مردم جامعه از حق خود دفاع نکنند و در مقابل ظلم نایستند، فساد در جامعه زیاد می شود.
حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی

به گزارش خبرنگاری خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام کاظم راشد یزدی، کارشناس مسائل دینی در شب چهارم ماه محرم در حسینیه ثارالله کرمان، گفت: جامعه زمانی زنده می شوند که مردم با دیدن ظلم، عکس العمل نشان دهند.

وی افزود: هر موجود زنده ای در دنیا باید خصوصیت عکس العمل به هنگام، دیدن ظلم را از خود داشته باشد که در غیر این صورت باید در خودش شک کند.

حجت الاسلام راشد یزدی با بیان این که خدواند عکس العمل تند را دوست ندارد، مگر برای دفاع از ظالم، ابراز داشت: این که خداوند فرموده فقط در صورت دفاع از ظلم، زبان تند داشته باشید، این مسأله نشان می دهد که دفاع از ظالم باید در جهان دیده شود که همه ی مردم از مظلوم دفاع می کنند.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب هایی که در دنیا، مردم انجام می دهند، معلوم می شود که مردم از حکومت یا زندگی خود خسته شده اند و با انقلاب کردن ماهیت زندگی خود را تغییر می دهند.

کارشناس مسائل دینی با اشاره به این که هر چیز حلال در دنیا، دارای منفعت بوده، اظهار داشت: آن چه که در دین اسلام خداوند از ان حرام کرده، دارای ضررهای زیادی است که مردم باید با اطاعت از احکام تکلیفیه از ضرر های جامعه دوری کنند.

وی ابراز داشت: خداوند بر اساس منفعت و ضرر فردی و اجتماعی افراد، احکامی را وضع کرده است و انسان ها را دوست داشته که می خواهد با احکام تکلیفیه خود، مردم را از افتادن در ظلم با خبر کند.

حجت الاسلام راشد یزدی با تأکید بر این که اصل وضع قوانین در جامعه بر اساس فطرت انسان ها شکل گرفته است، بیان داشت: اسلام بر مبنای فطرت بوده و اصل فطرت در اسلام هم، بر این است که همیشه از حق دفاع کنند.

وی یادآور شد: قانون طبیعی و حقوق قانونی دو سلسله برای هر خانواده و جامعه ای محسوب می شوند، که هر فردی در جامعه حق را دارد که زمانی ظلمی بر او وارد شده، شکایت کند.

کارشناس مسائل دین با بیان این که انسان ها حق خودشان را در جامعه بگیرند و از آن دفاع کنند، اظهار داشت: اگر مردم جامعه از حق خود دفاع نکنند و در مقابل ظلم نایستند، فساد در جامعه زیاد می شود.

وی در پایان با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص)، گفت: کسی که در جامعه بتواند ادای دین خود را بکند، اما این کار را نکند، ظالم محسوب می شود./9707/202/ب2

ارسال نظرات