۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳
کد خبر: ۴۵۴۰۸۱
آیت الله رمضانی:

انس با قرآن انسان را از شرق و غرب عالم بی نیاز می کند

رییس مرکز اسلامی هامبورگ ‌آلمان گفت: اگر قرآن را به عنوان دوست پذیرفته باشیم و حتی شرق و غرب عالم ما را تنها بگذارند احساس تنهایی نمی کنیم و انسان می فهمد که ثروت بسیار بزرگی در اختیار دارد، از این رو باید این ثروت را قدر دانست و آن را راهنمای زندگی قرار دارد.
رمضانی آیت الله رمضانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، آیت الله رضا رمضانی رییس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان پنجشنبه شب در جمع عزاداران حسینی هیأت یاران موعود(عج) با بیان این که در مراسمات عزاداری باید امام حسین(ع) را درست بشناسیم، گفت: مطلب مهم پس شناخت باور کردن حضرت است.

وی افزود: شیعیان باید با امام حسین(ع) زندگی کنند، این مسأله درباره امام زمان(عج) نیز جریان دارد یعنی شیعه باید مهدی شناس، مهدی باور و مهدی زیست باشد، باید این فکر را در ذهن داشته و آنچه در عاشورا اتفاق افتاده و فلسفه آن را به خوبی درک کنیم.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که یکی از مسائل بسیار مهم عاشورا انس امام حسین(ع) با قرآن بود، اظهار داشت: این رفتار امام آموزش می دهد که شیعه و مسلمان باید با قرآن انس داشته باشد، وقتی انسان قرآن را رفیق خود بداند احساس امنیت می کند.

وی ادامه داد: به همین دلیل اگر قرآن را به عنوان دوست پذیرفته باشیم و حتی شرق و غرب عالم ما را تنها بگذارند احساس تنهایی نمی کنیم و انسان می فهمد که ثروت بسیار بزرگی در اختیار دارد، از این رو باید این ثروت را قدر دانست و آن را راهنمای زندگی قرار دارد.

آیت الله رمضانی ادب آموزی را از مسائل مورد تأکید در عاشورا دانست و ابراز داشت: ادب را باید از عاشورا آموخت، در همه فضای کربلا و بین تمام افراد این ادب خود را نشان داده بود، خیلی مهم است که اذب حرف زدن، ادب نشستن و ادب برخاستن را یاد بگیریم و بدانیم که با هرکس چگونه باید برخورد داشته باشیم.

وی عنوان کرد: درس دیگر کربلا این است که در کارها باید اخلاص داشته و کار را برای خداوند انجام دهیم، ما باید از فضای مجالس امام حسین(ع) رنگ حسینی بگیریم، این مجالس به انسان رنگ حسینی می دهد؛ رنگ حسینی گرفتن و عشق حسینی پیدا کردن در تمام زندگی انسان خود را نشان می دهد.

رییس و امام مرکز اسلامی هامبورگ آلمان خاطرنشان کرد: آیت الله العظمی بهجت می فرمودند وقتی می خواهید روضه بروید نگویید روضه بلکه بگویید که می خواهیم به کربلا برویم، مجالس امام حسین کربلا است یعنی انسان در کربلا حضور دارد که باید در این فضا ادب کرده و از فرصت استفاده کند.

وی اضافه کرد: باید فکر ما وسیع شود و فکر بلندی پیدا کنیم، بعضی ها محدود هستند؛ انسان هایی که محدود هستند دید کمی دارند اما اگر می خواهیم نگاه ما وسیع شود باید فکر بلند داشته باشیم، از این دنیای بسته باید بیرون آمده و اهل فکر و اندیشه باشیم.

آیت الله رمضانی با بیان این که باید فکر خود را الهی کنیم، گفت: این فکر به انسان آرامش و امنیت می دهد، فکر الهی باید خود را در زندگی نشان دهد؛ اگر این فکر در زندگی انسان جاری باشد اضطراب او از بین می رود سبب آرامش  می شود، انس با امام حسین(ع) به انسان آرامش می دهد./202/1323/ب1

ارسال نظرات