۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲
کد خبر: ۴۵۸۰۸۸
حجت الاسلام رفیعی مطرح کرد؛

ضرورت گسترش شبکه های ماهواره ای برای تبلیغ و مبارزه با شبهات عقیدتی

حجت الاسلام رفیعی به هجمه فرهنگی و رسانه ای غرب علیه اسلام اشاره و با تأکید بر لزوم تجهیز شدن در مقابل رسانه های دشمن، گفت: گسترش شبکه های ماهواره ای برای تبلیغ و مبارزه با شبهات عقیدتی ضروری است.
حجت ‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، حجت الاسلام رفیعی، عضو هیأت علمی جامعة المصطفی شب گذشته در همایش خیرین المصطفی با بیان ثمرات احسان در راه خدا گفت: طبق وعده قرآن چندین برابر از احسان انجام شده به انسان باز خواهد گشت.

وی با بیان این که قرآن کریم تعبیر «زیادةٌ» در ثمره کار نیک انسان به کار برده است، یادآور شد: در تمام قرآن تنها در دو جا خداوند ثواب و نتیجه عمل انسان را مبهم گذاشته است تا اشتیاق به آن عمل خیر را در انسان شعله ور نگه دارد، یکی در خصوص نماز شب و دیگری احسان در راه خدا.

حجت الاسلام رفیعی دور شدن خاری و درماندگی از زندگی انسان را ثمره دیگر احسان در راه خدا معرفی کرد و افزود: قرآن کریم به تعبیر «لا قطرٌ و لا ذلةٌ» اشاره می کند که نه غبار غم و فقر بر چهره محسنین می نشیند و نه ذلتی به آن ها می رسد.

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی رهنمون ساختن انسان به جایگاه ابدی او در بهشت را ثمره ای دیگر از ثمرات کار نیک نامید و اظهار داشت: وعده خداوند در قرآن، منزل دادن محسنین در بهشت است.

حجت الاسلام رفیعی همچنین تعبیر قرآن کریم در سخاوت ورزی انسان را یادآور شد و افزود: یُسر و راحتی و باز شدن گره در امورات انسان وعده صدق خداوند به انسان محسن است. 

وی بخل ورزیدن نسبت به انفاق در راه خدا را از نگاه قرآن کریم مذموم دانست و تصریح کرد: تعبیر مقابل یُسر که قرآن برای انسان محسن به کار برده است، واژه عُسر و سختی در امور زندگی است که مختص انسان بخیل است چرا که خداوند می فرماید: «و سنیسره للیسری فسینسره للعسری».

حجت الاسلام رفیعی به حسرت انسان در روز قیامت اشاره کرد و گفت: طبق روایات از حسرت های بزرگ روز قیامت این است که وارث انسان به جهت بخشش اموال خود در راه خدا بهشتی شود در حالی که خود انسان به جهت بخل ورزیدن در بخشش اموال بی بهره بماند.

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی ایجاد فضاهای علمی را از مهمترین عرصه های کار خیر برشمرد و تأکید کرد: در روایات آمده است که بعد از مرگ انسان اعمال خیر او قطع می شود مگر در چند مورد که یکی از آن ها باقی گذاشتن علم و ثمره علمی از جانب او است.

ویبا تشریح برکات مرکز جامعة المصطفی قم برای جهان اسلام، افزود: تربیت و اعزام مبلغان از ملیت های مختلف خدمت بزرگی در ابلاغ معارف اسلام ناب به سراسر دنیاست.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که از حدود هشتاد کشور دنیا مبلغ و طلبه در این مرکز علمی مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: اگر برای هر کشور پنج مبلغ هم تربیت شود کافی است تا معارف اهل بیت(ع) به سراسر دنیا انتقال یابد.

وی به برکات انقلاب اسلامی و مکتب امام راحل اشاره کرد و اظهار داشت: شخصیت هایی همچون شیخ زکزاکی ها تربیت شده مکتب امام و انقلاب اسلامی بودند که توانستند نقش بزرگی در معرفی اسلام ناب به سراسر دنیا ایفا کنند.

حجت الاسلام رفیعی شیوه امام سجاد(ع) را در تربیت و اعزام مبلغ برای نقاط مختلف جغرافیایی معرفی کرد و افزود: امثال ابوحمزه ثمالی ها تنها بخشی از یکصد و هفتاد نفری هستند که ایشان تربیت کردند.

وی به هجمه فرهنگی و رسانه ای غرب علیه اسلام اشاره کرد و ضمن تأکید بر لزوم تجهیز شدن در مقابل دشمن، تصریح کرد: باید برای مقابله با دشمن در عرصه تهاجم فرهنگی از همان جایی که دشمن وارد می شود وارد شد.

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی با بیان این که امروز برای تبلیغ و مبارزه با شبهات عقیدتی نیازمند گسترش شبکه های ماهواره ای هستیم، تأکید کرد: تعداد شبکه های ماهواره ای در تبلیغ معارف اسلام ناب باید گسترش چشمگیر یابد تا توان مقابله در مقابل شبهه افکنی های وهابیت و معاندین اسلام حقیقی را داشته باشد.

وی ادامه داد: کار علمی در عرصه جهاد فرهنگی مستلزم هزینه های سنگین است و خیرین در این عرصه بدانند که آثار خیر آن ها در این دنیا و آخرت برای آنها ماندگار خواهد بود./950/202/ب2

ارسال نظرات