۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۴۵۸۳۷۲
معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین:

انسان در نظام هستی نتیجه تمام اعمال نیک و بد خود را می‌بیند

معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین با بیان اینکه این نظام عالم دایره وار است و هر کسی در این دنیا پیامد اعمال خود را می‌بیند گفت: در این دنیا اگر کسی به دیگران ظلم کند یا مالی را از کسی به ناحق بخورد یا غیبت کسی را بکند به صورت دایره وار نتیجه این ظلم به خود او برمی‌گردد و عقوبت آن را خواهد دید هم چنین امور مثبت مانند محبت و مهربانی نسبت به دیگران در وهله نخست پیامد و نتیجه خوشایندی را برای خود فرد به ارمغان می‌آورد.
احسان کریمیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین حجت الاسلام احسان کریمیان معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین ظهر امروز در حسینیه شهید آوینی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین با اشاره به اهمیت تشکیل جلسات ویژه ماه محرم و صفر گفت: تشکیل جلسات عزاداری برای امام حسین(ع) و خاندان پاک و مطهر آن بزرگوار در حقیقت جهت تسلیت و تعزیت گفتن به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج) است.


وی در ادامه با اشاره به جایگاه و منزلت شهیدان و اسرای دشت کربلا افزود: بر ما ضروری و لازم است همواره به یاد شهیدان و اسرای کربلا که از مخلصان تاریخ بودند باشیم اگر این بزرگواران نبودند چراغ هدایت پیامبر گرامی اسلام خاموش می شد و به افول می رفت.


حجت الاسلام کریمیان در ادامه با اشاره به جمله معروف الاسلام نبوی الحدوث و حسینی البقا اظهار کرد: درست است که اسلام با نبوت پیامبر اکرم(ص) شروع شد اما امام حسین(ع) این شریعت را جاودانه کرد اگر چه با رفتن پیامبر رسالت رفت اما هدایت تمام نشد و باید بر جای خود باقی باشد هدایت را امام معصوم(ع) بر دوش می‌گیرد.


این کارشناس دینی در ادامه با بیان اینکه انسان در این شب‌های عزیز جهت برطرف شدن مشکلات خود می‌تواند به قرآن و عترت متوسل شود ابراز کرد: در این شب‌ها با استعانت گرفتن از قرآن در جهت برطرف شدن مشکلات خود بکوشید به خصوص سوره مبارک فجر را زیاد قرائت کنید زیرا این سوره متعلق به امام حسین(ع) است که بسیار مجرب است.


انسان در نظام هستی نتیجه تمام اعمال نیک و بد خود را می‌بیند

وی در ادامه با بیان اینکه این نظام عالم دایره وار است و هر کسی در این دنیا پیامد اعمال خود را می‌بیند تصریح کرد: در این دنیا اگر کسی به دیگران ظلم کند یا مالی را از کسی به ناحق بخورد یا غیبت کسی را بکند به صورت دایره وار نتیجه این ظلم به خود او برمی‌گردد و عقوبت آن را خواهد دید هم چنین امور مثبت مانند محبت و مهربانی نسبت به دیگران در وهله نخست پیامد و نتیجه خوشایندی را برای خود فرد به ارمغان می‌آورد.


حجت الاسلام کریمیان در ادامه افزود: روح بسیاری از ما گرفتار بیماری‌ها و رذائلی است که مانند سرطان در تمام وجود انسان رخنه کرده و روح او را می‌خورد از این رو انسان باید به طور مداوم و پیوسته روح خود را با استغفار و توبه پاک کند و دلش را همواره متوجه ذات خداوند متعال کند


هدف از آفرینش خلقت شناخت ماهیت خداوند متعال برای بندگان بود

وی در ادامه با اشاره به پاسخ خداوند به حضرت داوود(ع) در خصوص سوال مبتنی بر هدف از خلقت انسان تاکید کرد: خداوند متعال به آن حضرت فرمودند من گنج پنهانی بودم از این جهت مردم را آفریدم تا مرا بشناسند خداوند متعال یک نگاهی به عالم هستی می‌اندازد و می‌بیند که همه چیز متصف به خود او و مشتق از خود خداوند است در نتیجه چون همه چیز را از خود می‌بیند از این رو همه چیز را دوست دارد.


حجت الاسلام کریمیان در ادامه با بیان اینکه شایسته است که دنیایی که محبت گونه آفریده شده است به محبت هم ختم شود عنوان کرد: طبق بیان قرآن وقتی سلسله نبوت به وجود نازنین پیامبر خاتم می‌رسد رسالت را تمام شده می خواند و پیامبر اکرم را خاتم الانبیا معرفی می‌کند چون محمد(ص) حبیب خداوند است بنابراین محبت به محبت رسید دانه به دانه رسید.


وی در پایان گفت: در رابطه با یاران حضرت امام مهدی آمده است که آنها آن قدر با هم یکدل و متحد هستند گویی از یک پدر واحد هستند در آخر الزمان هم باید پدری بیاید و برای این عالم پدری کند و آن هم وجود نازنین حضرت مهدی(عج) است همه چیز در این ظام دایره وار عالم باید به جای نخست خود بازگردد در عالم همه چیز باید با هم تناسب داشته باشد از این رو همه ما از خداوند هستیم و باید به سوی او بازگردیم انسان کامل جلوه کمال و جمال الهی است./873/202/ب3

ارسال نظرات