ملاک انسان متقی توجه داشتن به چهره آخرتی امور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام محمدمهدی ماندگاری شب گذشته در مجتمع فرهنگی رضوان واقع در خیابان عسگریه، گفت: ملاک انسان متقی توجه داشتن به چهره آخرتی امور است.
وی در ابتدا با مروری بر مباحث شبهای گذشته، افزود: هر امری در دنیا یک چهره آخرتی دارد و یک چهره دنیایی دارد، توجه کردن به چهره آخرتی و عمل کردن براساس آن، ملاک داشتن ایمان و تقوا در وجود افراد است.
حجت الاسلام ماندگاری ادامه داد: از چهره آخرتی امور تنها خداوند و افرادی که خداوند اراده کرده است، خبر دارند، اگر انسان برای دریافت حقایق عالم هستی به قرآن و اهل بیت(ع) که ترسیم کننده چهره آخرتی امور عالم هستند متمسک شود، در دنیا و آخرت رو سفید خواهد شد.
رییس مؤسسه روایت سیره شهدا رفتارهای دنیوی را عامل اصلی وضعیت افراد در آخرت دانست و اظهار کرد: معیوب بودن شکل ظاهری برخی افراد در صحرای محشر تنها و تنها به خاطر این است که در دنیا عیب های دیگران را برملا می کرده اند، در حال حاضر در فضای مجازی قبل از اینکه در دادگاه جرمی اثبات شود، به راحتی آبروی یک انسان مؤمن را می برند، چنین افرادی منتظر مجازات سخت اخروی باشند.
استاد و پژوهشگر حوزه علمیه در ادامه آباد کردن مساجد و حسینیه ها را از ملاکهای شخصیتی یک انسان مؤمن معرفی کرد و افزود: در دنیایی که همه خانه ها و وسایلش اجاره ای است انسان باید به واسطه آباد کردن مساجد و حسینیه ها که خانه های خداوند و اهل بیت(ع) روی زمین هستند، آخرتش را آباد کند.
وی تأکید کرد: افراد برای خرید خانه های اجاره ای دنیا چندین وام می گیرند و هر ماهه قسطهای آن را پرداخت می کنند، در صورتی که باید با خودشان عهد کنند و با کمکهای مالی ماهیانه به مساجد، حسینیه ها، کانونهای فرهنگی و خیریه ها، به پرداخت قسطهای آخرتی مشغول شوند.
حجت الاسلام ماندگاری با بیان اینکه افراد در مواجهه با مشکلات در سه دسته تقسیم بندی می شوند، تشریح کرد: برخی در مواجهه با مشکلات جزع و فزع می کنند، برخی در مواجهه با مشکلات صبر می کنند و برخی دیگر علاوه بر اینکه صبر می کنند، خداوند را نیز شاکر هستند.
رییس مؤسسه روایت سیره شهدا ابراز داشت: گروهی که در برابر مشکلات جزع و فزع می کنند مصداق آیه دوم سوره عصر که می فرماید «اِنَّ الاِنسانَ لَفِی خُسرٍ» هستند، چرا که جزع و فزع کردنشان علاوه بر اینکه هیچ فایده ای ندارد، ار مقاومت آنها در مواجهه با مشکلات می کاهد./867/202/ب2