۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۴۶۳۰۸۲
رییس سازمان بسیج رسانه آذربایجان‌شرقی:

دشمنان به دنبال القای ناکارآمدی نظام اسلامی هستند

نقیب با بیان این‌که دشمنان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال تضعیف ارزش‌ها و آرمان های نظام ولایی بوده‌اند، گفت: تمرکز امروز دشمن بر ایجاد دوقطبی و تفرقه میان ملت ایران است.
سیدمسعود نقیب، رییس سازمان بسیج رسانه سپاه عاشورا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، سیدمسعود نقیب، رییس سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان‌شرقی امروز در جلسه مشترک مجمع اقتصاد مقاومتی و امر به معروف و نهی از منکر و همچنین شورای اداری بسیج رسانه، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اهداف دشمنان نظام، القای ناکارآمدی نظام و انقلاب است.

وی با بیان این‌که دشمنان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال تضعیف ارزش‌ها و آرمان های نظام ولایی بوده‌اند، خاطرنشان کرد: تمرکز امروز دشمن بر ایجاد دوقطبی و تفرقه میان ملت ایران است، رسالت امروز بسیج رسانه تعمیق باورهای دینی و انقلابی در راستای تقویت وحدت و انسجام ملی است.

رییس سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان‌شرقی با تأکید بر این‌که رسانه‌ها می توانند با وحدت و همدلی نهضت خدمت‌رسانی به مردم را نهادینه کنند، تصریح کرد: هر کس در هر جایگاهی که قرار دارد، بایستی با استفاده از رسانه‌ای که در اختیار دارد در راستای انسجام ملی گام بردارد.

نقیب با بیان این‌که رسانه ها عضوی از خانه و خانواده ملت ایران هستند و همواره در راستای بهبود شرایط موجود و رفع ایرادات و مشکلات حرکت می کنند، افزود: قریب به اتفاق اصحاب رسانه استان، بسیجی هستند و به دنبال تأمین منافع ملی و مصالح ملت ایران حرکت می کنند.

وی با اشاره به این‌که اصحاب رسانه باید در نبرد رسانه ای غرب علیه ارزش‌های اسلامی آگاهانه و بسیجی‌وار عمل کنند، افزود: بسیج رسانه با تأکید بر محوریت گفتمان ولایت و رهبری توانسته در تحقق انسجام رسانه‌ای موفق عمل کند، هر چند با وضعیت ایده‌آل هنوز فاصله داریم.

همچنین يداله بايبوردي، مدیرعامل منطقه هشت عملیات انتقال گاز ایران در سخنانی اظهار داشت: این منطقه جهت انتقال گاز به 4 استان گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و بخشهايي از استانهای زنجان و كردستان به منظور تامین گاز صنایع، مصارف خانگی و صدور گاز به خارج از كشور ایجاد شده است.

وی با بیان این‌که 73 کل انرژی مصرفی کشور را شرکت گاز تأمین می کند، ادامه داد: این منطقه دارای 9 ایستگاه تقویت فشار است که 10 میلیون مترمکعب گاز در خطوطی به طول 4 هزار کیلومتر انتقال داده می شوند، البته بخشی از گاز انتقالی نیز به ترکیه، ارمنستان و جهوری خودمختار نخجوان صادر می شود./935/202/ب2

 

ارسال نظرات