الگوگیری از سبک و سیره ائمه بهترین روش برای تربیت نسل آینده است
![حجت الاسلام هدایتی- رییس اداره تبلیغات اسلامی بجنورد](/Original/1395/02/22/IMG20413960.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام ناصر هدایتی، رییس اداره تبلیغات اسلامی بجنورد، امروز در کارگاه آموزشی سبک زندگی دینی در مرکز خراسان شمالی، اظهار کرد: سبک و سیره عملی زندگی اهل بیت (ع) بهترین الگو برای زندگی و تربیت فرزندان است.
وی با توصیه به بانوان برای آمادهسازی محیط امن و فراهم کردن آرامش روحی روانی برای اعضای خانواده، به تأثیر ایجاد رابطه صمیمی والدین با فرزندان در پرورش نسل سالم در جامعه اشاره کرد و افزود: اگر کانون خانواده گرم و صمیمی باشد فرزندانی که به جامعه تحویل میدهیم بانشاط و پرتلاش خواهند بود.
حجتالاسلام هدایتی با بیان اینکه یکی از کانونهای اصلی شکلدهنده جامعه، خانواده است، تصریح کرد: نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان تعیینکننده است؛ زیرا والدین الگوهای رفتاری و شخصیتی فرزندان هستند؛ ازاینرو باید به این نکته توجه داشت که استفاده و الگو قرار دادن سبک زندگی و سیره عملی اهل بیت (ع) در تربیت فرزندان بهترین روش برای پرورش نسل آینده است.
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی بجنورد با اشاره به نقش باور و اعتقاد در زندگی انسان، اظهار کرد: نخستین نکته در زندگی افراد شکلگیری زیرساخت اعتقادی آنها است؛ لذا اگر جوانی به نقش بازدارنده نماز در جلوگیری از زشتیها و منکرات باور داشته باشد، نماز را تنها برای رفع تکلیف بهجا نمیآورد و در خواندن آن کاهلی نمیکند.
حجتالاسلام هدایتی بزرگترین عامل ایجاد باورهای دینی را اعتقاد به نقش محبت دانست و تأکید کرد: محبت نیاز به آموزش داشته و در این زمینه اهلبیت (ع) مهمترین الگوهای آموزش محبت هستند.
وی با بیان اینکه انسانسازی در فرهنگ اهل بیت(ع) نهادینه است، اضافه کرد: در واقع پیروی از فرهنگ اهل بیت(ع) و الگوگیری از سبک و سیره این بزرگواران، بهترین راه برای احیای تفکر دینی و نهادینه شدن تعالیم انسانساز اسلام در جامعه است.
حجتالاسلام هدایتی تجلی فرهنگ ارزشمند اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را افتخاری بزرگ و سعادتی عظیم عنوان کرد و گفت: این فرهنگ در طول تاریخ همواره انسانساز و حرکت آفرین بوده و جامعه اسلامی به برکت انفاس قدسی ائمه معصومین(ع) در مسیر حق و حقانیت قرار گرفته است.
وی بر لزوم برنامهریزی مدون در مسیر بسترسازی مناسب بهمنظور تحقق بیشتر آیین و فرهنگ اصیل اهل بیت(ع) در همه بخشهای جامعه تأکید کرد و افزود: برگزاری مجالس سوگواری و عزاداری مربوط به ائمه اطهار(ع) و برگزاری ادعیه مختلف در فضاهای روحانی و معنوی مجموعههای کوچک تأثیر زیادی در این راستا دارد.
حجتالاسلام هدایتی در بخش دیگری از سخنان خود اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی را یکی از مصادیق سبک زندگی اسلامی دانست و اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر امری واجب و همچنین از برترین اعمال است.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر نوعی از جهاد بوده و در پیشگاه الهی از ارزش والایی برخوردار است؛ از این رو باید برای این مسأله اهمیت بیشتری قائل شد.
حجتالاسلام هدایتی با تأکید بر اینکه باید در اجرای امر به معروف و نهی از منکر از یکدیگر سبقت گرفت؛ زیرا یکی از فرایض الهی است، خاطرنشان کرد: تسلط بدکاران بر مسلمانان، دور شدن از رحمت الهی و رواج فساد در جامعه از آثار ترک امر به معروف و نهی از منکر است.
وی نقش خانوادهها را در احیای امر به معروف و نهی از منکر بسیار مهم خواند و گفت: خانوادهها باید بهترین آمر به معروف و ناهی از منکر برای فرزندان خود باشند تا این فریضه الهی در سطح وسیعتر و در سطح جامعه بهدرستی اجرایی شود./9314/202/ب2