۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۴
کد خبر: ۴۷۳۰۸۲
استاد حوزه و دانشگاه:

آیت الله هاشمی از ذخایر ارزشمند انقلاب و یار همیشگی امام و رهبری بود

حجت الاسلام حائری زاده گفت: همه نیروهای مؤمن به انقلاب و نظام اسلامی، باید در تمامی جناح‌ها و طیف‌های سیاسی در تشییع پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی شرکت کنند تا همگی با حضورشان در مراسم تشییع پیکر این عالم وارسته به عنوان عنصر خدوم نظام اسلامی، بار دیگر به دشمن بفهمانند که حتی لحظه‌ای اجازه ندارد از ملت ما سوءاستفاده و برداشت‌های جناحی و سیاسی کند.
حجت الاسلام والمسلمین حائری زاده

حجت الاسلام سید مهدی حائری زاده، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با عرض تسلیت به مناسبت ارتحال عالم ربانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، یار دیرین انقلاب، امام راحل و مقام معظم رهبری، بیان داشت: آشنایی این چهره انقلابی با مقام معظم رهبری به 59 سال پیش برمی‌گردد که در بین‌الحرمین آغاز شد که با مبارزات قبل از انقلاب، زندان‌ها، شکنجه‌ها و نقش تأثیرگذار وی در پیروزی انقلاب اسلامی، به این دوستی دیرینه بیش از پیش تداوم بخشید.

وی در ادامه افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی در رویه هدایت امت اسلام، تکثیر و انتشار اعلامیه‌ها، همسو با حضرت امام خمینی(ره) و نیروهای انقلابی و همچنین بعد از پیروزی انقلاب، در فراز و نشیب‌هایی که انقلاب اسلامی با آنها رو به رو شد، همواره یار امام راحل و پس از ایشان همراه مقام معظم رهبری بود.

استاد حوزه و دانشگاه ابراز داشت: این عالم ربانی در نگاه کلان، یک نیروی بسیار با ارزش و از ذخایر خدوم در عرصه‌های مختلف کشور، به عنوان چند دوره ریاست مجلس، ریاست جمهور، ریاست خبرگان، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و فعالیت در شورای امنیت ملی در پست‌های بسیار حساس و مهمی حضور داشت.

وی در ادامه گفت: ما باید مراقب باشیم؛ به این دلیل که دشمنان و خناسان به دنبال این هستند که از رحلت ایشان به نوعی سوءاستفاده سیاسی کنند و در این شرایط، بعضی از شبکه‌های ماهواره‌ای بخواهند به یک سری خرده مسائل دامن بزنند.

حجت الاسلام حائری زاده ابراز داشت: همه نیروهای مؤمن به انقلاب و نظام اسلامی، باید در تمامی جناح‌ها و طیف‌های سیاسی در تشییع پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی شرکت کنند تا همگی با حضورشان در مراسم تشییع پیکر این عالم وارسته به عنوان عنصر خدوم نظام اسلامی، بار دیگر به دشمن بفهمانند که حتی لحظه‌ای اجازه ندارد از ملت ما سوءاستفاده و برداشت‌های جناحی و سیاسی کند.

استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی انصافا بسیار شجاع و از شخصیت‌های برجسته‌ای بود که حقیقتا از ذخایر ارزشمند، توانا و همسو با انقلاب اسلامی به شمار می‌آمد و به جهت زحمات فراوانی که برای تحقق آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و انقلاب متقبل شده بود، شخصیتی بسیار قابل احترام برای ملت ایران بود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بر همه مردم و تمامی جناح‌های سیاسی لازم است در مراسم تشییع پیکر این عالم مجاهد که شاگرد مکتب امام صادق(ع) و یکی از ارکان نظام اسلامی ما بوده، حضور یابند./966/302/ب2

ارسال نظرات