آثار و نشانه های افسردگی در افراد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، حجت الاسلام احدالله بیات، استاد حوزه علمیه نهاوند در حاشیه نشست آموزشی مشاوره که صبح امروز در مدرسه آخوند برگزار شد با اشاره به جایگاه تربیت در جامعه، اظهار داشت: روش های تربیتی غیرصحیح مشکلات فراوانی در جامعه ایجاد می کنند.
وی افزود: یادگیری درست، خروجی صحیح به دنبال دارد و اگر یادگیری اشتباه باشد نتیجه ناقص خواهد بود و برخی مکاتب تربیتی با بیرون ذهن کاری ندارند و ژنتیک و استعداد را فراموش می کنند.
حجت الاسلام بیات تصریح کرد: البته ورود فرزندان بد در خانواده های خوب و فرزندان خوب در خانواده های بد، نقض مکتب رفتارگراها است و نمونه بارز آن پسر حضرت نوح(ع) است.
وی با اشاره به ملاک های افسردگی در افراد، ابراز داشت: ملاک های تشخیص بر اساس dsm نخست حضور یکی از علایم است که نشان از خلق افسرده است که شامل غمگینی، گرگرفتگی، احساس پوچی و ناامیدی و بی حوصلگی است.
استاد حوزه علمیه نهاوند گفت: افسردگی اختلالی شایع است و به افسردگی در روانشناسی؛ سرماخوردگی روح می گویند و در غالب موارد بیماری محسوب نمی شود و اگر شدت و مدت کمی داشته باشد جای نگرانی ندارد ولی نیازمند درمان است.
وی ادامه داد: افراد افسرده در اکثر اوقات روز و تقریبا همه روزها نشانه هایی از افسردگی دارند حال چه بر اساس گزارش خود بیمار و چه بر اساس احساس و ذهنیت خود و چه طبق مشاهده دیگران باشد.
حجت الاسلام بیات گفت: در فضای معنویات برخی ناراحتی ها ممدوح است ولی هر گونه ناراحتی برای مشکلات دنیوی که افراد را فرار می گیرد و مدت و شدت زیادی ندارد، اشکالی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: در اطفال و نوجوانان در بسیاری از موارد امر تربیت با برخورد انفجاری صورت می گیرد و برخورد افراد با محرک تناسب ندارد و در اکثر نوجوانان و کودکان این امر مشاهده می شود./979/202/ب2