۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷
کد خبر: ۴۷۶۲۶۹
با حضور امام جمعه شهرکرد؛

نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری برگزار شد

سیزدهمین نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری با حضور حجت الاسلام والمسلمین نکونام و به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد.
نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، سیزدهمین نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری، صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین نکونام، به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد.

در ابتدای این نشست موضوعاتی نظیر هماهنگی به منظور برگزاری محافل انس با قرآن کریم در دهه فجر، ارائه گزارش فعالیت‌های قرآنی استان در ماه گذشته و ارائه گزارش عملکرد کمیته پژوهشی شورا در راستای تدوین سند توسعه‌ راهبردی فعالیت‌های قرآنی، بررسی شد.

جواد کارگران دهکردی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این نشست با اشاره به اینکه تدوین سند توسعه راهبردی از سوی کمیته پژوهشی شورا کاری شاخص در کشور است، اظهار کرد: تشکیل کارگروه قرآن در فضای مجازی که مسؤولیت آن به عهده جهاد دانشگاهی است و رونمایی از کتیبه‌های قرآنی در فضای مجازی کاری خلاقانه و نو است.

وی تصریح کرد: به دلیل برگزاری منظم جلسات و انجام فعالیت‌های خلاقانه، شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان در سال گذشته به‌عنوان رتبه اول کشور انتخاب شد.

در ادامه این نشست حجت الاسلام سیدجعفر مرتضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: دهه فجر ظرفیت مناسبی برای توجه دادن مردم به قرآن است و همه تکلیف دارند در این زمینه تلاش کنند.

وی تصریح کرد: تعداد محافل خانگی انس با قرآن که در استان برگزار می ‌شود، بیش از آماری است که اعلام شده و باید این ظرفیت را قدر دانست.

در ادامه این نشست، حجت الاسلام مرتضی عزیزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: فعالان قرآنی استان به منظور تجلیل شناسایی شده‌اند.

وی افزود: ویژه برنامه تجلیل از فعالان قرآنی استان در روز ۱۷ بهمن‌ماه از ساعت 15 تا 17 در مکانی که متعاقباً اعلام می ‌شود برگزار خواهد شد.

وحید خلیلی اردلی، رییس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست، با اشاره به اینکه فضای مجازی به اندازه اهمیتش جدی گرفته نمی ‌شود، اظهار کرد: باید در این فضا هوشیارانه فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه تولید محتوا و انتقال آن به فضای مجازی می ‌تواند نتایج مثبتی به دنبال داشته باشد، تصریح کرد: هر مؤسسه و فعال قرآنی اگر یک واژه قرآنی به فضای مجازی اضافه کنند، این فضا پر از مفاهیم قرآنی می‌شود.

در ادامه این نشست نیز حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی، مسؤول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دارالقرآن کریم نیروی انتظامی از سال ۹۳ برای دسترسی کارکنان و خانواده آن‌ها آماده شده است و همکاری مناسبی با دارالقران استان دارد.

وی با اشاره به سهمیه ۱۵۰ هزار نفری تربیت حافظان قرآن کارکنان نیروی انتظامی تا سال گذشته، تصریح کرد: تاکنون ۵۴ هزار حافظ از بین کارکنان نیروی انتظامی مشخص شده است.

ابوذر کارگر، کارشناس امور قرآنی استان چهارمحال و بختیاری نیز اظهار کرد: به مناسبت سی و هشتمین بهار انقلاب ۳۸ محفل انس با قرآن در استان برگزار خواهد شد و پنج قاری بین المللی از جمله آقایان حق‌شناس و خورشیدی در این محافل حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است عضویت خدیجه ربیعی، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی و یک نماینده از سازمان برنامه و بودجه استان در شورای هماهنگی توسعه فعالیت‌های قرآنی، از جمله مصوبات این نشست بود.

یادآور می شود در ابتدای این نشست، محمدهادی طادی، قاری نوجوان برگزیده مسابقات کشوری «شوق تلاوت» و راه یافته به مسابقات تلاوت عتبات عالیات به قرائت قرآن پرداخت که تحسین حاضرین را برانگیخت./202/9457/ب1

ارسال نظرات