۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷
کد خبر: ۴۷۶۲۸۳
در آینده نردیک صورت می گیرد؛

تدوین سند توسعه راهبردی فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد از طی شدن مراحل پایانی تدوین سند توسعه راهبردی فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: تدوین سند راهبردی قرآن از اوایل دی ‌ماه آغاز شده‌ و تا نیمه اسفندماه سال جاری بر اساس اطلاعات صحیح و کامل تکمیل خواهد شد.
قرآن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حمیدرضا عزیزی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد، پیش از ظهر امروز در سیزدهمین نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی این استان که به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، اظهار کرد: تدوین سند راهبردی قرآن از اوایل دی ‌ماه آغاز شده‌ و تا نیمه اسفندماه سال جاری بر اساس اطلاعات صحیح و کامل تکمیل خواهد شد که این استان در تدوین این سند جز نخستین‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به مراحل تدوین سند راهبردی قرآن گفت: در مرحله نخست برای هم‌فکری و استفاده از خرد جمعی جلسه‌ای با حضور افراد فعال در این حوزه تشکیل و مقرر شد کارگروه تدوین سند شکل بگیرد.

رییس کارگروه پژوهش و آموزش عالی شورای هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری افزود: در گام دوم سرمایه‌های قرآنی این استان شامل سرمایه‌های نهادی، سرمایه‌های انسانی، سرمایه‌های مالی، سرمایه‌های دانشی و ویژگی‌های خاص قرآنی استان مشخص شد.

عزیزی در خصوص سرمایه‌های نهادی اظهار کرد: اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، آموزش و پرورش، سپاه پاسداران و بسیج، نهاد رهبری در دانشگا‌ه‌ها و مؤسسات قرآنی غیردولتی از سرمایه‌های نهادی این استان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد با اشاره به وجود سرمایه‌های انسانی در چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: پژوهشگران و اساتید قرآن، قاریان و حافظان بالای پنج جز که مجموعاً حدود 700 نفر هستند سرمایه‌های انسانی به حساب می ‌آیند.

این مقام مسؤول همچنین از مجمع خیرین قرآن و عترت، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی، اداره اوقاف و امور خیریه و شهرداری‌ها به‌عنوان سرمایه‌های مالی و از کتابخانه‌های دینی و قرآنی مانند کتابخانه حوزه علمیه، کتابخانه مصلی شهرکرد و گروه‌های معارف دانشگاه‌های این استان به‌ عنوان سرمایه‌های دانشی نام برد.

عزیزی با اشاره به ویژگی‌های قرآنی خاص چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: وجود چهره‌های قرآنی بین ‌المللی، اقبال عمومی مردم به آموزش و تدبر در قرآن و جلسات قرآن خانگی متعدد ازجمله این ویژگی‌ها هستند.

رییس کارگروه پژوهش و آموزش عالی شورای هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری، تشریح کرد: از مهم‌ترین مشکلات ما نبود اطلاعات کافی در این استان است و لزوم تدوین سند راهبردی قرآن، داشتن اطلاعات کافی و صحیح از سرمایه‌های موجود است./202/9457/ب1

ارسال نظرات