۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۳
کد خبر: ۴۷۶۸۰۹
مدیراوقاف و امور خیریه ایلام خبر داد؛

بهره‌برداری از پنج طرح عمرانی در امامزادگان و بقاع متبرکه استان ایلام

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام از بهره‌برداری پنج طرح عمرانی در امامزادگان و بقاع متبرکه استان ایلام خبر داد و گفت: این طرح ها با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال انجام می شود.
حجت الاسلام حسن شهیدی

به گزارش خبرگزاری رسا در ایلام،حجت الاسلام حسن شهیدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام امروز در گفت وگو با رسانه ها از بهره‌برداری 5 طرح عمرانی در امامزادگان و بقاع متبرکه استان ایلام با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال خبر داد.

وی با اشاره به برنامه‌های محوری در ایام‌الله دهه فجر در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه استان ایلام، تصریح کرد: بهره‌برداری و افتتاح پروژه‌های عمرانی، مراسم جشن انقلاب و گرامیداشت یوم‌الله 22 بهمن از برنامه‌های محوری این اداره کل است.

حجت الاسلام شهیدی با اشاره به پروژه‌های شاخص قابل افتتاح در این ایام، گفت: تربت‌خانه، شبستان و محوطه‌سازی اطراف بقعه پیرحمزه(ع) شهرستان چرداول با اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال از محل نذورات بقعه و اعتبارات 2 درصد نفت و گاز تکمیل شده و در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح در دهه مبارک فجر محوطه‌سازی صحن شمالی و غربی بقعه امامزاده سیدناصر الدین(ع) شهرستان دهلران با اعتباری بالغ بر 400 میلیون ریال و زیربنای یکهزار متر مربع از محل اعتبارات نذورات بقعه، احداث 6 واحد تجاری مربوط به موقوفه امامزاده علی صالح (ع) با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال و احداث 12 چشمه سرویس بهداشتی با اعتباری بالغ بر 330 میلیون ریال از محل درآمد نذورات امامزاده(ع) است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام ادامه داد: پروژه محوطه سازی، حصارکشی و احداث دیوار سنگی به طول 50 متر در آستان متبرکه امامزاده سیدسیف الدین(ع) شهرستان دره‌شهر با اعتبار 400 میلیون ریال از محل اعتبارات و نذورات بقعه از دیگر طرح‌های عمرانی آماده افتتاح است./879/102/ب2

ارسال نظرات