مرام و رفتار مسؤولان، همچون امام و شهدا باشد
![ابطحی](/Original/1395/02/07/IMG14161770.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام سیدشجاعالدین ابطحی، امام جمعه ایرانشهر امروز در اجتماع بزرگ مدافعان اسلام که در سالن اجتماعات ادارهکل تبلیغات اسلامی ایرانشهر برگزار شد، گفت: انسان با داشتن قدم هایی صادق می تواند در مسیر شهادت گام بردارد و به منزل و مقصد نهایی برسد.
وی افزود: امام راحل و عزیز ما با قدم هایی صادق در راه انقلاب گام برداشت؛ به گونه ای که در ابتدا کسی از او شناخت نداشت اما بعد جوانان و دلهای بسیاری از مردم را به سوی خود کشاند.
حجت الاسلام ابطحی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران کسانی بدون داشتن این قدمهای صادق گام نهادند و سرنوشت آنها نابودی و تباهی شد؛ قطبزاده و بنیصدر نمونهای از این افراد هستند که آخر کارشان یکی کشته شدن و دیگری فرار از کشور با لباس زنان و پناهنده شدن به سمت دشمن شد.
وی با اشاره به رشادت ها و فداکاری های شهدای ما گفت: کسانی که در راه اسلام و انقلاب به درجه رفیع شهادت رسیدند، با داشتن ازخودگذشتگی و ایثار همه چیزهای دنیایی خود را رها کردند.
امام جمعه ایرانشهر افزود: گذشتن از همه چیز، در راه اسلام ناب محمدی گام برداشتن و به درجه رفیع شهادت رسیدن، هنر میخواهد که هر کس به آن دست پیدا نمی کند.
حجت الاسلام ابطحی بیان کرد: انسانهای زیادی بعد از شهدا منتظر هستند اما انتظار به معنای در خواب بودن نیست؛ آن کسی که همه چیز را آماده کرده و کنار جاده ایستاده است، منتظر واقعی امام زمان و شهادت است.
امام جمعه ایرانشهر با اشاره به وظایف یک مقام مسؤول در جمهوری اسلامی ایران افزود: کسی که کارگزار کشور اسلامی است باید مرام و رفتارش همچون امام و شهدا باشد وگرنه عیب دارد و همچون شاهان ناخلف قاجار است.
وی با تأکید بر رفتار اشرافی برخی وزرای دولت یازدهم افزود: رفتار وزیری که با یک هواپیمایی مرجوعی عکس یادگاری می گیرد و لبخند می زند، همچون شاه قاجار است که برای اولین بار با یک خودرویی که به او داده بودند، عکس می گرفت و خوشحالی می کرد.
حجت الاسلام ابطحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیداری اسلامی در منطقه و انقلاب های مردمی گفت: انسان به شهدایی که خونشان به نتیجه رسیده افتخار می کند؛ در کشور مصر هم برای انقلاب مردمی و خودجوششان شهید دادند اما به سرانجام نرسید چون محور نداشت.
وی محور پیروزی انقلابهای دنیا را ولایت فقیه دانست و ابراز داشت: امروز محور باید محور انقلابها ولایت باشد تا به سرانجام مقصود برسد و انسان باید همواره در راه زندگی یک محور داشته باشد؛ همانطور که انقلاب اسلامی ما به برکت خون شهدا، امام امت و چراغ هدایت که ولایت بوده رو به پیشرفت و بالندگی است.
امام جمعه ایرانشهر ادامه داد: امروز حرف جمهوری اسلامی ایران، حد و مرز ندارد و در کشورهای اسلامی منطقه تاثیرگذار بوده و این برای غرب ترسناک و خطرناک است.
وی اذعان کرد: انقلاب اسلامی ایران یک نعمت است و باید همه مردم ما قدردان و شکرگزار باشیم که امام و شهدا راه را برای ما باز کردند و ما باید این راه را تا تمدن اسلامی که یک تمدن جهانی است ادامه بدهیم تا راه را برای ظهور مهدی موعود آماده و مهیا کنیم./202/831/ب1