اقتصاد مقاومتی، مهمترین راهکار برای رفع مشکلات اقتصادی
حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی نماینده مجلس خبرگان رهبری، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره شعار سال 96 مبنی بر «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال» در پاسخ به این سؤال که چرا رهبر معظم انقلاب چند سال پیاپی را به این نامگذاری اختصاص داده و در سال جاری بهصورت مصداقی بر این موضوع ورود داشتند، گفت: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک نسخه و راه حل برای رفع مشکلات اقتصادی سالیان سال است که مطرح شده و با نگاه، ابتکار و رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب این نسخه به صحنه اجرا و عملیاتی شدن وارد شده است.
وی افزود: در اقتصاد مقاومتی همه عواملی که در پیشرفت اقتصادی موثر است نهفته و همه ملاحظات مربوط به مشکلات ناشی از تحریمها نیز در آن تعبیه شده همچنین تعریف و ایجاد اقتصاد مقاومتی در اصل جهتگیری کشور به سمت یک پیشرفت متکی به خود بوده بنابراین شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نسخه کامل و جامعی است که باید برای اجرای آن تلاشی جدی و دلسوزانه صورت بپذیرد.
اقتصاد مقاومتی طرحی هوشمندانه از سوی رهبر معظم انقلاب
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب بسیار هوشمندانه مساله اقتصاد مقاومتی را در سالیان اخیر مطرح فرمودند و خوشبختانه به عنوان یک ادبیات قوی و محکم در عرصههای دولتی و مؤسسات موجود در کشور نیز پذیرفته شد بنابراین طبیعی است که برای عملیاتی ساختن اقتصاد مقاومتی همچنان نیاز به تمرکز کردن بر رهنمودها و توصیههای رهبری دارد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری درباره اهمیت رهنمودها و توصیههای رهبری در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: رهنمودهای ایشان در این زمینه از آن جهت است که اولا اقتصاد مقاومتی به هیچ عنوان به فراموشی سپرده نشود تا عنصر محوری و کانون اقتصاد کشور براساس ایده اقتصاد مقاومتی تنظیم شود و دیگر اینکه تمرکز بر آن سبب افزایش شتاب در ابعاد و عمق بیشتر شود.
وی افزود: آخر اینکه عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی عمدتا باید به سمت باز کردن راهها و برداشتن موانع اقتصادی حرکت کند برهمین اساس این رهنمودها بسیار ارزشمند و بجا است بنابراین امید است که در سال جاری کشور به سمت تولید و اشتغال جهش و حرکت قابل توجهی داشته باشد.
تولید و اشتغال دو حقیقت به هم پیوسته
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی درباره تولید و اشتغال، اظهار داشت: تولید و اشتغال دو حقیقت به هم پیوسته هستند و این چنین نیست که تولید و اشتغال دو مقوله جدای از هم باشند و برای هرکدام یک راهکار اندیشیده شود.
نماینده مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: ما اگر در سال جاری امر تولید را با یک برنامه دقیق و حساب شده و مناسب با شرایط کشور شتاب ببخشیم و گونههای تولید را به درستی تعریف کنیم و در این محور با هدف رسیدن به خوداتکایی و خودایستادگی در تولید که به همراه قوانین و نظارت قوی همراه باشد حرکت کنیم به طور قطع زمینه اشتغال در کشور فراهم خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه اشتغال باید در کشور به عنوان یک محور اصلی مورد توجه قرار بگیرد، تاکید کرد: ما باید تولیدی داشته باشیم که بیشترین اشتغالزایی را به همراه داشته باشد رهبری اگر در این چند سال اخیر بر این مساله مهم تاکید کردند در اصل راهی را گشودند که جز با توصیههای ایشان عمق و ابعاد این راه بیشتر نخواهد شد./302/813/ب1