رعایت اخلاق اسلامی و ترویج آموزه های دینی رمز موفقیت رسانه ها است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجتالاسلام ناصر نیل ساز، مدیر مدرسه تخصصی فقه و اصول امام رضا(ع) استان قم و مدرس سطوح عالی حوزه شامگاه گذشته در مراسم افتتاح دفتر سرپرستی خبرگزاری ورزشی «ایپنا»، بیان داشت: امروزه نقش ورزش در جامعه بشری و به ویژه در میان نسل جوان یک نقش برجسته است که در این زمینه رسانه ها می توانند یک پل ارتباطی مؤثری میان جوانان و ورزش باشند.
مدیر مدرسه تخصصی فقه و اصول امام رضا(ع) استان قم با بیان اینکه در حال حاضر در یک جامعه پویا کسی نقش ورزش را منکر نیست، افزود: ورزش نقش بسیار سازنده ای در پرورش جوانان داشته و انتقال اخبار قهرمانان به مخاطب می تواند تاثیر به سزایی در آفرینش انگیزه میان نسل جوان بر جای بگذارد.
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه با بیان اینکه خبرگزاری ها و رسانه های محلی به دلیل عجین شدن با فرهنگ بومی هر منطقه طرفداران خود را دارند، افزود: خبرگزاری ها افزون بر انعکاس اخبار روزمره خود درباره تیم های ورزشی، باید به قهرمانان و افتخار آفرینان این عرصه توجه بیشتری شود و به انعکاس درد دل های آنها پرداخته شود و همچنین جوانان بتوانند از منش و خوی پهلوانی چنین ورزشکارانی الگوبرداری کنند.
حجت الاسلام نیل ساز انعکاس افتخارات و رمز موفقیت ورزشکاران را از جمله رسالت رسانه های ورزش کشور دانست و افزود: رسانه های ورزشی از فعالیت تَک بعدی و صرف انتقال اخبار ورزشی پرهیز کنند و در کنار این اقدام سنت ها، اخلاقیات، آداب موفقیت ورزشکاران باید بازگو و بزرگنمایی شود.
این مدرس حوزه با بیان اینکه انعکاس اخلاقیات و آداب ورزشکاران سبب تشخیص جهات مثبت ورزشکاران و درس پذیری نسل های آینده خواهد شد، عنوان داشت: موفقیت بسیاری از ورزشکاران در نتیجه رضایتمندی والدین، حضور در جامعه و انجام فعالیت های خیرخواهانه است و چنین اقداماتی با آموزه های دینی سازگار است که باید به ترویج چنین آدابی با کمک ورزشکاران در جامعه همت گماشت.
وی بازگویی اخلاقیات مورد تأیید دین و شریعت را خواستار و ابراز داشت: انعکاس اخبار صحیح و رعایت اخلاق اسلامی قطعا برکت خداوند را در همه زمینه ها در پی خواهد داشت و سبب عملکرد موفقیت آمیز خواهد شد.
گفتنی است، در مراسم افتتاح دفتر سرپرستی خبرگزاری ورزشی ایپنا قرار بر آن بود که آیت الله موسوی جزایری و استاندار خوزستان حضور یابند اما به دلیل سفر وزیر کشور این امر فراهم نشد و دفتر این خبرگزاری با حضور تعدادی از مسؤولان استانی و پیشکسوتان جامعه ورزشی افتتاح شد./۹۴۵۶/202/ب2