آموزش زبان های خارجه در اولویت برنامه های معاونت آموزش حوزه قرار دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آزمون مشترک جمعی از مدارس و مراکز فقهی حوزه علمیه قم با حضور جمعی از اساتید و مسؤولان حوزه عصر امروز در دبیرستان ماندگار امام صادق(ع) قم برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد معاون آموزش حوزه های علمیه در حاشیه برگزاری این آزمون در گفتوگو با خبرنگار رسا با اشاره به ضرورت تقویت مراکز فقهی و اصولی در حوزه اظهار داشت: همه مراکز و واحدهای آموزشی اعم از اینکه تحت سیستم آموزشی حوزه باشند یا نباشند یک هدف کلان را دنبال می کنند و آن هم تعلیم، تعلم، تزکیه و پرورش مبلغ دین است.
وی تأکید کرد: همه مراکز علمی حوزوی در لزوم سنگربانی از اعتقادات و ایمان مردم اتفاق نظر دارند ولی برخی از مراکز تحت برنامه متمرکز کارهای خود را دنبال می کنند و مسلما به نتایج بهتری هم می رسند و ضرورت این مراکز نیز روشن است، چراکه تا دین ما باقی است و تا نیاز به دین وجود دارد ما محتاج به استوانه هایی از انسان های ساخته شده ای داریم که حامل پیام دین بوده و بتوانند مجریان احکام الهی باشند.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد با بیان این که امروزه دست امید بشری از ایسم ها، مکتب ها، فلسفه ها بشری کوتاه شده است، خاطرنشان کرد: بشر امروز به نوعی از همه مکاتب مأیوس شده است و به دنبال نقطه اتکای روشن و الهی است؛ بشر امروز تشنه است چراکه او داعشی و تکفیری و جنایت دیده است و به همین جهت امروز انسان های فراوانی تشنه یک محبت و یک حرف و یک پیام جدید هستند.
وی تصریح کرد: ضرورت این مراکز یعنی پرورش مراکزی که بتوانند حوزویان قوی را پرورش دهد 10ها برابر شده است، چراکه بشر در گذشته نهایت مکتبی را که برای خود ناجی می دید کمونیسم می دانست و در پیام های آزادی بخشی که از جانب آنها می رسید مسیر سعادت را پیدا می کرد ولی در ادامه فهمیدند که این ها خودشان به انسانیت ضربه می زدند.
معاون آموزش حوزه های علمیه با بیان این که نه تنها اسلام بلکه جهان بشریت بعد از انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل صدای جدیدی را شنید، ابراز داشت: دنیا بعد از انقلاب اسلامی ما با یک پیام الهی آشنا شد و آن هم پیامی بود که از منبع وحی و اهل بیت(ع) ارتزاق می کرد و بشر فهمید تنها راه نجات او در همین مسیر است.
وی در بخش پایانی صحبت های خود به ضرورت آموزش زبان های خارجه به طلاب اشاره کرد و یادآور شد: امروز ما به طلبه با سواد، مبلغ و البته زبان شناس نیاز داریم چراکه «لسان قوم» امروز همه لسان های عالم است و یک طلبه امروز باید زبان های خارجه مهم را بلد باشد تا بتواند با نسل جدید ارتباط برقرار کند.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد افزود: به عقیده من طلاب جدید و دانش آموختگان حوزوی که در آغاز راه هستند باید این علم را به دوش بگیرند تا آنچه لازم است از انقلاب و نظام و حوزه های علمیه شیعی اتفاق بیافتد محقق شود و ما نیز در برنامه های خودمان در معاونت آموزش این مسأله را با قدرت دنبال می کنیم و آن را وظیفه مهم خودمان می دانیم./1330/پ۲۰۲/ج