انقلابی گری مهم ترین راه حفظ عزت و اقتدار کشور در برابر توطئه دشمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در مراسم گرامیداشت قیام 15 خرداد در ساری با بیان این که امروز یادآور قیام خونین مردم ورامین علیه رژیم طاغوت است، گفت: سخنرانی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در عاشورای سال 42 علیه رژیم پهلوی سرآغاز قیام ملت ایران علیه ظلم و ستم بود.
وی با بیان این که سخنرانی آتشین امام راحل در سال 42 و در ادامه قیام مردم در اعتراض به دستگیری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی مبدأ پیروزی انقلاب اسلامی بود، افزود: آن قیام تاریخی طلیعه برچیده شدن ظلم و استبداد در ایران شد.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که خرداد ماه یادآور روزهای بزرگی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است، خاطرنشان کرد: شهدای این روز ماندگار و تاریخی مبدأ آغاز حرکت های ارزشمندی در نهضت عظیم انقلاب اسلامی بودند.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به این که نهضت انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) از سال 42 آغاز و در 22 بهمن سال 57 با پیروزی انقلاب ختم شد، گفت: در طول دوران مبارزات خون های پاک بسیاری برای پیروزی نهضت به زمین ریخته شده و پس از پیروزی انقلاب نیز شهدای بسیاری برای استحکام پایه های نظام اسلامی تقدیم شد.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که قیام 15 خرداد مردم برگرفته از مبانی دینی و انقلابی این مردم بود، خاطرنشان کرد: این قیام تاریخی پیوند مستحکم میان مردم و امام امت را به تصویر کشید.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که قیام 15 خرداد کاملاً مردمی و بر مبنای اعتقادات دینی و انقلابی مردم شکل گرفت، بیان داشت: آن حرکت عظیم مردمی تأثیرات بسیار شگرفی در سطح جامعه آن دوران ایجاد کرد و بسترساز حرکت های بسیار عظیمی در تاریخ انقلاب اسلامی شد.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که قیام 15 خرداد، تجلی دلدادگی مردم نسبت به مرجعیت دینی بود، تصریح کرد: مردم دیندار، مؤمن و با بصیرت کشورمان در آن مقطع ثابت کردند که یک پیوند عمیقی میان مردم و مرجعیت دینی برقرار است و هیچ قدرتی نمی تواند خللی در این پیوند عمیق ایجاد کند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که قیام 15 خرداد یک حرکت متمایز نسبت به دیگر قیام ها و حرکت های سیاسی و اجتماعی بود، خاطرنشان کرد: دینی و اسلامی بودن این حرکت یکی از شاخصه های مهم قیام مردم در پانزدهم خرداد سال 42 بود.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری به این که دین و حاکمیت دینی مهم ترین دغدغه امام خمینی(ره) بود، گفت: قيام ۱۵ خرداد ماهيت پلید و جنایت کارانه رژيم ستم شاهي را بيش از پيش برای جهانیان آشکار کرد و نقطه آغازي براي طوفان عظيم انقلاب اسلامي شد.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که قیام 15 خرداد پوشالی بودن قدرت رژیم طاغوت را اثبات کرد، افزود: مردم با بصیرت و هوشیار کشور در آن قیام مهم و اثرگذار مسیر عدالت و آزادی خواهی را مشخص کردند.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که قیام مردمی 15 خرداد در سال 42 به الگویی برای حرکت های بزرگ مردمی در جهان تبدیل شد، خاطرنشان کرد: در طی دهه های اخیر ملت های آزادی خواه جهان با الگو گرفتن از قیام های مردمی کشورمان در برابر حکام دیکتاتور و ظالم خود ایستادند.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که قیام مردمی 15 خرداد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود، گفت: مردم کشورمان با آغاز نهضت عظیم اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) در برابر طاغوت زمان ایستادند و زمینه پیروزی نهضت را در سال 57 فراهم کردند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که حرکت های مردمی در کشورمان به دنیا ثابت کرد که ملت ایران خواهان استقلال و آزادی تحت لوای دین و ارزش های اسلامی هستند، بیان داشت: ملت بزرگ ایران در 38 سال اخیر با بهره گیری از مبانی دینی و انقلابی در برابر هر گونه توطئه و نقشه خارجی ایستاده و پشتیبان حقیقی انقلاب و نظام اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که نهضت امام خمینی(ره) زمینه ساز احیاء اسلام ناب در داخل و خارج از کشور شد، گفت: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اسلام ناب در اجتماع جایگاهی نداشت و تنها به مسائل فردی خلاصه می شد، اما پیروزی انقلاب اسلامی بستری را برای جهانی شدن اسلام ناب و حقیقی فراهم کرد.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که پشتیبانی مردم از روحانیت و مرجعیت همواره در تاریخ کشورمان پررنگ بوده است، افزود: علیرغم همه تلاش ها برای ایجاد فاصله میان مردم و مرجعیت دینی، اما امروز شاهد هستیم که این پیوند و ارتباط امروز مستحکم تر از هر زمان دیگری است.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت در طول تاریخ همواره پناهگاه و ملجأ امنی برای مردم کشورمان بوده اند، تصریح کرد: روحانیت آگاه و با بصیرت بدون هیچ چشم داشت و توقعی همواره در دفاع از اسلام و انقلاب در صحنه حاضر بوده و از هیچ قدرتی نیز هراس نداشته است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با تأکید براین که روحانیت و مرجعیت دینی همواره دغدغه دین داشته و در این مسیر تلاش ها و از خودگذشتگی های بسیاری انجام دادند، گفت: روحانیت با بصیرت در مسیر دفاع از دین و انقلاب لحظه ای درنگ نکرده و با شهامت و اقتدار در این مسیر گام برداشتند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز نیز مردم همراه با روحانیت در صحنه دفاع از دین و انقلاب حاضر هستند، تصریح کرد: امروز مردم کشورمان تابع ولایت فقیه هستند در همان مسیری که ولی فقیه تعیین می کنند گام بر می دارند و راه حفظ عزت و اقتدار کشور نیز همین مسیر است.
مدیر حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود انقلابی گری را مهم ترین راه حفظ عزت و اقتدار کشور در برابر توطئه دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید فرمودند مسؤولان کشور با تقویت روحیه انقلابی گری در برابر این هیچ زورگویی دشمن تسلیم نشوند./۹۵۰/۲۰۲/ب2