۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۹
کد خبر: ۵۰۳۱۹۴
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد مطرح کرد؛

رمز زندگی عاشقانه حضرت خدیجه و رسول اکرم

استاد حوزه علمیه قم رمز زندگی عاشقانه حضرت خدیجه (س) و پیامبر اکرم (ص) را در حفظ حیا نسبت به هم با وجود چند سال زندگی مشترک و داشتن فرزند ارزیابی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد، استاد حوزه علمیه قم، در مراسم شام رحلت حضرت خدیجه(س) که در شبستان نجمه خاتون(س) برگزار شد، با اشاره به اینکه حضرت رسول(ص) در روایتی از چهار زن بهشتی نام برده اند و حضرت خدیجه(س) و حضرت زهرا(س) را دو نفر از چهار زن بهشتی عنوان می کنند، گفت: حضرت خدیجه(س) جایگاه و مقامی دارند که هیچ کس نمی تواند به آن دست پیدا کند و این مقام رضای خداوند است و به عبارت دیگر هر کس به مقام رضا و راضیه برسد به طور یقین به مقام مرضیه نیز خواهد رسید.

وی افزود: یکی از مقام هایی که خداوند به همسران رسول خدا(ص) اعطا کرده ام المؤمنین است، گفت: حضرت خدیجه(س) به یقین ام المؤمنین و ام الائمه هستند و باید دقت کرد که مقام ام المؤمنین تنها برای آن دسته از همسران رسول خدا(ص) است که بر مقام اهل بیت(ع) به عنوان امام ثابت مانده باشند و حضرت خدیجه(س) نیز چنین بودند و تمامی ائمه(ع) از نسل ایشان هستند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به خطبه عقد حضرت رسول(ص) و حضرت خدیجه(س) افزود: زمانی که حضرت رسول(ص) خطبه عقد خود و حضرت خدیجه(س) را می خواندند در ضمن خطبه خدا را به خاطر نعمت ازدواج با حضرت خدیجه(س) شکر کرده و فرمودند که عاشق حضرت خدیجه(س) هستند و باید دقت کرد که این کلمه عاشق کمتر از دهان رسول خدا(ص) در مورد کسی شنیده شده و ایشان تنها در مورد حضرت خدیجه(س) این واژه را بر زبان آورده اند.

حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد با تأکید بر اینکه چون حضرت رسول(ص) از مال دنیا بهره ای نداشتند، حضرت خدیجه(س) خود مهریه خود را برعهده گرفته و این مهریه را به حضرت رسول(ص) هدیه دادند و در شب ازدواج در نزد حضرت رسول(ص) زانو زده و فرمودند که این مال، مال تو و این خانه، خانه توست و من کنیز تو هستم و در همان نخستین شب ازدواج حضرت خدیجه(س) هستی خود را در طبق اخلاص گذاشته و به حضرت رسول(ص) هدیه کردند.

وی با تأکید براینکه بعد از بعثت حضرت رسول(ص) نزد حضرت خدیجه(س) آمدند و از حضرت خدیجه(س) خواستند که به نبوت ایشان ایمان بیاورد، تصریح کرد: حضرت خدیجه(س) فرمودند که من قبل از بعثت نور رسالت را در وجود شما دیده بودم و از همان زمان به شما ایمان آوردم.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) در هنگام رحلت خود به واسطه حضرت زهرا(س) از حضرت رسول(ص) تقاضا کردند که عبایی که در هنگام نزول وحی بر تن دارند به عنوان کفن بر ایشان بپوشانند، گفت: حضرت خدیجه(س) با وجود اینک تمام دارایی خود را وقف اسلام و حضرت رسول(ص) کرده بودند حیا می کردند که به صورت مستقیم از حضرت رسول(ص) چیزی را درخواست کنند به همین علت حضرت زهرا(س) را واسطه کردند و رمز زندگی عاشقانه ایشان و حضرت رسول(ص) در همین نکته است که این دو بزرگوار با وجود داشتن چند سال زندگی مشترک و داشتن چند فرزند با زهم نسبت به هم حیا می کردند و این حیا زندگی آنها را عاشقانه کرده و حرمت ها را حفظ کرد.

حجت الاسلام والسملین فرحزاد با اشاره به اینکه حضرت رسول(ص)در هنگام رحلت حضرت خدیجه(س) عبای خود را به جای کفن بر حضرت خدیجه(س) پوشاندند، ادامه داد: در هیمن زمان جبرئیل نازل شد و از سوی خداوند به پاس خدمات حضرت خدیجه(س) برای ایشان کفنی از بهشت آورد و فرمود که کفن حضرت خدیجه(س) با ماست.

وی یادآور شد: زوج های جوان دقت کنند که آنچه زندگی را شیرین می کند از خودگذشتگی، حیاو حفظ حرمت است و اگر کسی می خواهند مانند حضرت خدیجه(س) و حضرت رسول(ص) زندگی کند باید مانند این دو بزگوار حیا را سرلوحه زندگی خود قرار دهد./968/پ۲۰۲/ی

ارسال نظرات