۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۵۰۳۲۳۳
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

ترویج فرهنگ انقلابی گری سدی در برابر نفوذ دشمن به کشور است

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که مبلغان دینی در خطابه ها و منبر بیشتر پیرامون انقلابی گری و مبانی اصول انقلاب صحبت کنند، گفت: امروز یکی از بهترین راه های ایستادگی در برابر توطئه های دشمنان ترویج فرهنگ انقلابی گری در جامعه است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در بازدید از فعالیت های تبلیغی روحانیان شرق استان با اشاره به ایه اقدامات تبلیغی مناسب روحانیان در مناطق روستایی و محروم استان، گفت: حرکت های تبلیغی مبلغان دینی در ماه مبارک رمضان از پاداش دنیوی و اخروی بسیار بالایی برخوردار است.

وی با بیان این که فعالیت های تبلیغی مبلغان دینی در ماه مبارک رمضان جهاد تبلیغی است، افزود: وقتی یک مبلغ با فاصله گرفتن از خانه و خانواده خود یک ماه را در شرایط سخت می گذارند این همان جهاد در عرصه دین و تبلیغ است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که حضور یک مبلغ اعزامی در ماه مبارک رمضان در یک روستای محروم و دورافتاده از ارزش معنوی بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: به حتم این حضور تبلیغی موجب تقویت مبانی دینی و اعتقادی مردم در این مناطق خواهد شد.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که در حالی روحانیان به مناطق محروم و روستایی اعزام می شوند که امکانات رفاهی در این مناطق در شرایط حداقلی است، تصریح کرد: عدم وجود امکانات رفاهی مناسب در این مناطق موجب نمی شود که حضور مبلغان دینی کمرنگ شود.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت همواره بدون هیچ چشم داشتی و در کمال صداقت و اهتمام به رسالت تبلیغی خود عمل کرده اند، خاطرنشان کرد: روحانیت در طول تاریخ همواره با حداقل ها کنار آمده و تنها اولویت خود را تبلیغ دین خدا قرار داده است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیان در عرصه تبلیغ دین هیچ گاه با مسائل مادی معامله نمی کنند بلکه اجر و پاداش خود را در این مسیر از خداوند متعال دریافت خواهند کرد، بیان داشت: حضور یک مبلغ دینی در مناطق محروم و دور افتاده یک فرصت ارزشمند برای ترویج احکام دینی است.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که به دلیل تعداد بالای روستا در مناطق مختلف مازندران هنوز برخی از این روستاها از وجود روحانی بی بهره هستند، تصریح کرد: اما در ماه مبارک رمضان با تدابیری که اندیشیده شده سعی کردیم همه مناطق روستایی استان از وجود یک روحانی مبلغ بهره مند شوند.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که عدم حضور روحانی در هر منطقه ای زمینه رشد مشکلات فرهنگی و اجتماعی را فراهم خواهد کرد، بیان داشت: تجربه ثابت کرده در هر منطقه ای که حضور روحانیت پررنگ تر است معضلات اجتماعی در آن نقطه به حداقل ها کاهش یافته است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که مهم ترین دغدغه روحانیت در طول تاریخ ترویج دین مبین اسلام بوده است، گفت: روحانیت شیعه در مسیر تبلیغ دین خدا همواره ثابت قدم بوده و هیچ گاه مشکلات نتوانسته این قشر اثرگذار جامعه را از مسیر اصلی خود منحرف سازد.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که روحانیت در دفاع از دین از هیچ قدرتی هراس نداشته و ندارد، خاطرنشان کرد: روحانیت پرچم دار حقیقی ترویج دین خدا پس از ائمه معصومین(ع) بر روی زمین است و همین مسأله رسالت این قشر را سنگین تر کرده است.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت هیچ گاه در برابر انحراف ها سکوت نکرده است، ادامه داد: روحانیت تنها قشری است که با همه توان و قدرت خود در برابر دشمنان و بدخواهان اسلام ناب ایستاده و از اسلام ناب حراست و پشتیبانی کرده است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امروز هیچ چیز با ارزش تر از تبلیغ صحیح دین در جامعه امروز نیست، افزود: تبلیغ دین خدا و تقویت باورهای اعتقادی مردم سد محکمی در برابر هجمه های دشممنان است.

حجت الاسلام صادقی با بیان این که مبلغان در شیوه تبلیغ دین باید به برخی اصول توجه ویژه داشته باشند، گفت: مخاطب شناسی مهم ترین و نخستین اصل در تبلیغ دین است که عدم توجه به آن از سوی مبلغان دینی مانع اثرگذاری مناسب تبلیغ در جامعه خواهد شد.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که یک مبلغ دین باید به تناسب شرایط و ظرفیت مخاطب خود سخن بگوید، ادامه داد: بیان مطالب عملی سنگین برای مخاطبان عمومی هیچ اثرگذاری مطلوبی بر روی مخاطب نخواهد داشت.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که یکی از مسائل مهم دیگری که مبلغان دینی باید قبل از تبلیغ دین به آن توجه کنند تقویت بنیه علمی خود است، تصریح کرد: باید توجه به این که امروز مخاطبان ما از اطلاعات عمومی بالایی در همه حوزه ها برخوردار هستند، یک مبلغ برای پاسخگویی صحیح به سؤوالات مخاطب خود باید اطلاعات علمی و عمومی خود را افزایش دهد.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که شرایط امروز تبلیغ با چند سال اخیر متفاوت است، افزود: امروز به دلیل گسترش بیش از حد تکنولوژی، سؤالات و شبهات بسیاری در جامعه مطرح می شود که تنها قشر پاسخگو به این گونه مطالب روحانیت است.

استاد حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که مبلغان دینی در خطابه ها و منبر ماه مبارک رمضان بیشتر پیرامون انقلابی گری و مبانی اصول انقلاب صحبت کنند، بیان داشت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند امروز یکی از بهترین راه های ایستادگی در برابر توطئه های دشمنان ترویج فرهنگ انقلابی گری در جامعه است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که عده ای تلاش می کنند نگاه انقلابی را در کشورمان کمرنگ کنند و آن را افراطی گری می خوانند، تأکید کرد: همین نگاه اصولی عامل عزت و اقتدار انقلاب اسلامی در ۳۸ سال گذشته بوده که امروز نیز باید مورد توجه قرار گیرد./۹۵۰/۲۰۲/ب2

ارسال نظرات