۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۳
کد خبر: ۵۲۸۶۶۹
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان:

امر به معروف و نهی از منکر نسخه اسلام برای صیانت جامعه است

حجت الاسلام شفیعی گفت: اصلاح امت اسلام در امر به معروف و نهی از منکر است و علامه طباطبایی آن را نسخه اسلام برای صیانت جامعه معرفی کرد.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان امشب در ادامه سلسله سخنرانی ها در مسجد صاحب الزمان(عج) با بیان اینکه امام حسین(ع) هدف از قیام را اصلاح امت و امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرده است، اظهار داشت: این سخنان بهترین دلیل بر فلسفه قیام کربلا است و از سوی دیگر اصلاح امت گویای تباهی و فساد صورت گرفته در جامعه اسلامی است که ابزار صلاح آن امر به معروف و نهی از منکر خواهد بود.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینکه امت اسلام به برکت فریضه امربه معروف و نهی از منکر بهترین امت تاریخ از آغاز تا انتها است، افزود: بهترین بودن در گرو عمل به چنین فریضه ای است و در صورت عمل نکردن بنا به گفته مفسران چنین فضلی از ما گرفته خواهد شد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه امروزه ادبیات بشر عوض شده و در آن مفاهیم و معانی به گونه های دیگری تفسیر می شود، ابراز داشت: غرب و فرهنگ غربی مبانی و زیرساخت ها را تغییر داده و بیان امر به معروف و نهی از منکر در این باره نیازمند حساسیت و ظرافت بالایی است.

حجت الاسلام شفیعی بیان داشت: تأکیدات امام راحل و رهبری مبنی بر اینکه حوزه علوم انسانی مطابق شرعیت و مبانی دینی نسیت ناظر به تغییر ادبیات امروزی و مفاهیم و معانی عبارات و واژگان است.

وی با بیان اینکه در تعریف فرهنگ غرب هر گونه مجازات برای بازدارندگی فساد و جنایت مغایر با حقوق بشر است، خاطرنشان ساخت: با چنین تعریفی نمی توان به برخورد با مجرمان پرداخت حتی اگر جامعه درگیر فساد و جنایت باشد به هر حال نتیجه عدم توازن مجازات با جرم، اباحی گری و نابودی حریم خصوصی افراد جامعه خواهد بود.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینکه تعریف غرب از حقوق بشر و اصرار بر پذیرش آن با بدیهیات احکام دین ناسازگاری دارد، افزود: ادبیات امروزی جهان به سمتی پیش رفته که امر به معروف و نهی از منکر را دخالت در امور دیگران و محدود کردن آزادی تفسیر می کند.

این مقام مسؤول با بیان اینکه در زمینه امر به معروف و نهی از منکر با دو چالش اساسی مواجه هستیم، افزود: یک چالش تغییر مفاهیم در علوم انسانی از سوی غرب و انتقالش به کشور است که کار را برای ما دشوار می کند و دیگری خرابکاری و خطاهای مسؤلان امور اجرایی است.

حجت الاسلام شفیعی افزود: در زمینه چالش علوم انسانی غربی با علم، استدلال های منطقی و با حرکت در مبانی اصیل اسلامی از احکام  شرعی دین دفاع خواهیم کرد اما تخلفات مسؤولان برایمان بلایی است که تأثیر نهی از منکر را کاهش می دهد و حتی با تذکر محترمانه هم دل آزردگی را به بار می آورد.

وی امر به معروف و نهی از منکر را امری مهم و پیچیده بیان کرد و گفت: در نظام اسلامی که ساختار و اساس آن حکومت دینی است انحراف و خطای مسؤولان به پای دین نوشته شده و برای نظام اسلامی هزینه برخواهد بود.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان در ادامه سخنان خود با اشاره به شرایط امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: خطای کارگزار نظام اسلامی تباهی و اقدام شایسته ارتقای جامعه را به دنبال خواهد داشت.

این مقام مسؤول خاطرنشان شد: قیام امام حسین(ع) مانع از نابودی اسلام شد و ثابت کرد آنجا که اساس دین در خطر باشد می توان جان را تقدیم کرد.

حجت الاسلام شفیعی ابراز داشت: امر به معروف و نهی از منکر در قاموس دین معنا و تعریف می شود و حرکت امام حسین(ع) دقیقا در مسیر حرکت امر به معروف و نهی از منکر است؛ از این رو فقها گفته اند که اگر اساس و کیان دین در خطر باشد باید جان را تقدیم کرد.

وی با بیان عبارت «الاسلام نبوی الحدوث و حسینی البقاء» عنوان داشت: علامه طباطبایی امر به معروف و نهی از منکر را نسخه اسلام برای صیانت جامعه معرفی و بیان داشت که اسلام برای فرد و اجتماع صیانت قائل است./9456/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات