۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۸
کد خبر: ۵۳۰۷۸۱
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

مسؤولان انرژی خود را بر رفع مشکلات مردم متمرکز کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: شرایط کشور ما از لحاظ سیاسی و اقتصادی و نیز شرایط جهانی اقتضا می‌کند که امت و دولت انرژی‌های خود را پراکنده نسازند و مسؤولان انرژی خود را بر رفع مشکلات مردم متمرکز کنند.
حجت الاسلام یعقوبی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در دیدار شماری از مسؤولان استانی، با تأکید بر همراهی و اتحاد همه مسؤولان برای پیشرفت کشور، اظهار کرد: البته در این زمینه باید توجه داشته باشیم که بین همدلی و همزبانی دولت و ملت و نقد منصفانه هیچ‌گونه تنافی وجود ندارد.

وی ادامه داد: می‌توان در عین همدلی و همزبانی در هنگام آشکار شدن کند کاری‌ها و یا غفلت‌ها و غرورها مدیران و مسؤولان را محترمانه نقد کرد تا در مسیر خدمت به مردم از هرگونه انحراف به دور باشند و خدمت‌های خود را گسترده‌تر و سالم‌تر و سودمندتر ارائه دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی اضافه کرد: مقام معظم رهبری فرمودند من از همه دولت‌ها تا حالا حمایت کرده‌ام البته چک سفید امضا به کسی نداده‌ام، این نکته مهم و بنیادی را باید در نظر داشت که همدلی واقعی و راستین زمانی است که در کنار تشویق‌ها و تعریف‌ها، انتقادها و تذکرها هم خود را به هنگام نشان دهند تا توازن و اعتدال در حرکت دولت و ملت صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: شرایط کشور عزیز ما از لحاظ سیاسی و اقتصادی و نیز شرایط جهانی اقتضا می‌کند که امت و دولت انرژی‌های خود را پراکنده نسازند همه همت‌ها و قوت‌ها و عزم‌ها و اراده‌ها در راستای اعتلای نظام اسلامی در برابر استکبار جهانی متمرکز شود تا بتواند در برابر هجمه‌ها و نقشه‌های استعماری و استثماری دشمنان اثرگذاری داشته باشد.

رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: واژه‌های فراوانی در قرآن و احادیث وجود دارد که می‌توان از آنها بار معنایی همدلی و همزبانی را به دست آورد که ازجمله می‌توان به تألیف قلوب، نصیحت ائمه مسلمین، رحمت و لطف به رعیت، رفاقت در عین رقابت، تواصی به حق و صبر، تواصی به مرحمت، تعاون بر برّ و تقوی، تعامل و تفاهم، اخوت دینی و انصاف و حقیقت‌بینی اشاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: همدلی و همزبانی بین مردم و مسؤولان به معنای رقابت‌ها را به رفاقت تبدیل کردن، سلیقه را مانع وحدت ندانستن و مهم را فدای اهم و مهم‌تر کردن است./9314/پ202/ب2

ارسال نظرات