۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۵۳۵۲۸۲
نمایشگاه مطبوعات؛

تلاش مرحوم کافی برای جذب جوانان به حوزه

پسر عموی مرحوم کافی از تلاش ایشان برای آشنایی مردم به ویژه جوانان با آموزه های اسلامی و همچنین جذب بسیاری از جوانان برای حضور در حوزه های علمیه یاد کرد.
دکتر مهدی کافی مرحوم کافی

مهدی کافی متخصص زبان انگلیسی، ریاضیات و ترجمه و همچنین پسرعمومی مرحوم شیخ احمد کافی در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به شخصیت این عالم برجسته اظهار داشت: کسی نیست که مرحوم کافی را در ایران نشناسد به ویژه افرادی که پیش از انقلاب در محافل و مجالس ایشان شرکت می کردند از شخصیت خاص ایشان خبر دارند.

وی افزود: ایشان در مدت 42 سال عمری که داشت و هنوز چند ماهی به انقلاب مانده بود او را با دسیسه به شهادت رساندند مورد تأیید و علمای حوزه های علمیه قرار گرفته بود و صدا و ندای اسلام به شمار می رفت و در منابر پرجمعیت توانست جوانانی را که به وسیله تبلیغات ضد دینی رژیم شاهنشاهی منحرف شده بودند را با آموزه های اسلام آشنا کند.

مترجم متون دینی به زبان انگلیسی تأکید کرد: نتیجه فعالیت های ایشان این بود که جوانانی که پای منبرهای ایشان مکتبی بار آمدند زمینه ساز انقلاب اسلامی شدند وبعد از رحلت ایشان نیز امام راحل دو اطلاعیه دادند؛ حتی خدمات اجتماعی فراوانی زیادی به مردم کردند که احداث داروخانه، کمک به افراد بی بضاعت، پوشش بیش از پنج هزار نفر  از فقرا، بانی شدن برای امور خیریه از جمله آن است.

وی با بیان این که مرحوم کافی به طور مستقیم کمک های مالی می کرد، خاطرنشان ساخت: ایشان حتی اگر تبعید هم بود جوانان را جذب می کرد و بسیاری از جوانان را نیز برای طلبه شدن تربیت کرد؛ می دانیم پیش از انقلاب حرکت های دینی بی رمق بود و مورد قبول جامعه واقع نمی شد و مردم غیر از هدایت دولت جاهای دیگر حضوری نداشتند که مرحوم کافی این خلأ را پرکرد.

کافی ادامه داد: ایشان با حمایت علمای حوزه و مراجع با بیان زیبا، چهره جذاب و علم زیادی که داشت وارد قضیه شد و اثرات زیادی برجا گذاشت و بسیاری از طلاب و علمای امروز از افرادی هستند که ایشان به حوزه دعوت کردند.

وی با اشاره به فعالیت های که در مورد معرفی مرحوم کافی انجام داده است، ابراز داشت: بنده بعد از انقلاب شش کتاب در مورد ایشان نوشتم که ابتدا مرکز اسناد انقلاب اسلامی چاپ کرد که از جمله آنها «کافی به روایت اسناد ساواک» بود که حدود 400 صفحه داشت و همچنین و چهار مورد کتاب از من در مورد ایشان با عناوین «کافی چهره ماندگار»، «کافی اسناد سخن می گویند»، «کافی در خاطره ها» و «کافی از کلام کافی نیز انتشارات اسوه منتشر کرده است./1330/پ۲۰۱/ی

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
حیدر
Iran, Islamic Republic of
۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
رحمت خدا بر بلبل بوستان آل محمد شیخ احمد کافی
0
0