۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۵۳۷۵۶۳
مدیر حوزه علمیه مازندران:

خلأ حضور طلاب در جامعه اثرات نامطلوب فرهنگی در پی دارد

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که به طور حتم خلأ حضور طلاب و روحانیان در جامعه می تواند اثرات نامطلوب فرهنگی و اجتماعی برای جامعه در پی داشته باشد، گفت: به تجربه ثابت شده که هر جا حضور طلاب و روحانیان مستمر بوده آسیب های اجتماعی به حداقل ممکن کاهش یافته است.
حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در غرب مازندران، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در دیدار اساتید و طلاب حوزه علمیه شهید بهشتی نوشهر با بیان این که طلاب حوزه علمیه پرچم داران عرصه تبلیغ دین در جامعه محسوب می شوند، گفت: طلاب باید تلاش کنند به رسالت واقعی خود که همان تحصیل و تبلیغ علم دین است عمل کنند.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلابی که وارد حوزه های علمیه می شوند در ابتدا تنها وظیفه آموختن علم دین را بر عهده دارند، افزود: پس از شناخت کافی از دین باید آموخته های خود را به جامعه انتقال دهند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که جامعه در هر شرایطی نیازمند بهره گیری از علوم و معارف دینی است، خاطرنشان کرد: جامعه بدون فراگیری معارف دینی در مسیر انحراف قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که وظیفه انتقال معارف الهی به جامعه بر عهده طلاب و روحانیان است، تصریح کرد: علمای دینی در طول تاریخ نیز با تحمل مصائب و مشکلات بسیاری در اوج محدودیت توانستند معارف الهی را در جامعه ترویج و حفظ کنند.

مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امروز این رسالت مهم بر عهده طلاب حوزه های علمیه است، بیان داشت: تنها آموختن برای یک طلبه کافی نیست بلکه انتقال آموخته ها و داشته های خود به طالبان معارف دینی یک ضرورت مهمی است که طلاب باید به آن توجه کنند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب حوزه باید خود را وقف آموختن علم و تقویت تقوا و اخلاق کنند، خاطرنشان کرد: یک طلبه نباید اندیشه ای غیر از علم آموزی و توجه به مسائل اخلاقی و پژوهشی در حوزه داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به این که امروز جامعه به حضور اثربخش طلاب و روحانیان بسیار نیازمند است، تصریح کرد: امروز در بسیاری از بخش های جامعه عدم حضور طلاب و روحانیان احساس می شود که باید این خلأ رفع شود.

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که به طور حتم خلأ حضور طلاب و روحانیان در جامعه می تواند اثرات نامطلوب فرهنگی و اجتماعی برای جامعه در پی داشته باشد، خاطرنشان کرد:  به تجربه ثابت شده که هر جا حضور طلاب و روحانیان مستمر بوده آسیب های اجتماعی به حداقل ممکن کاهش یافته است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که دشمنان از خلأ حضور روحانیت در جامعه به منظور تحقق اهداف ضد دینی و فرهنگی خود سوء استفاده خواهند کرد، بیان داشت: طلاب و حوزویان باید با ارتباط مستمر و چهره به چهره با عموم جامعه در جهت رفع و کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی گام بردارند.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که امروز جامعه اسلامی با آسیب های فرهنگی و اجتماعی بسیاری روبرو است، تصریح کرد: طلاب و روحانیان بهترین قشر برای کاهش این آسیب ها و همچنین گسترش فرهنگ دینی در جامعه اسلامی هستند.

مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که علمای دینی در طول تاریخ همواره دغدغه دفاع و حراست از دین داشتند، خاطرنشان کرد: با مطالعه تاریخ می بینیم که علما و بزرگان دینی ما پیشگامان دفاع از دین و معارف الهی در هر دوره ای بودند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت دفاع از دین را مهم ترین رسالت خود می داند و هیچ گاه در این مسیر خطیر نیز کوتاهی نکرده است، بیان داشت: این شخصیت های اثرگذار جامعه در این مسیر حتی جان خود را نیز تقدیم کردند که در تاریخ از این بزرگان دینی بسیار داریم.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با تأکید براین که طلاب امروز حوزه نیز باید ادامه دهنده همان مسیر علما و بزرگان دینی گذشته باشند، خاطرنشان کرد: اگر علما از خودگذشتگی و جان فشانی نمی کردند امروز اسلام ناب این گونه در جامعه درخشش نداشت.

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که ایستادگی علما و حوزویان در طول ادوار مختلف مانع از تضعیف و تحریف دین و ارزش های دینی در جامعه شده است، تصریح کرد: مهم ترین دغدغه علما و مراجع دینی در طول تاریخ دینداری بوده است و به همین دلیل دشمنان و حاکمان ظالم همواره با علمای دینی در ستیز بودند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که امروز به برکت همان تلاش ها و از خودگذشتگی ها فضا و امکانات برای تحصیل و علم آموزی طلاب کاملاً فراهم است، خاطرنشان کرد: طلاب نباید فرصت سوزی کنند و باید هر چه در توان دارند برای آموختن علم دین استفاده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که جامعه امروز به طلابی با تراز علمی و اخلاقی بالا نیازمند است، تصریح کرد: همه توان مدیران و اساتید مدارس علمیه باید تربیت و پرورش چنین طلابی باشد تا بتوانند برای جامعه دینی اثرگذار باشند.

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب باید از پرداختن به اموری که اثر مطلوبی در زندگی فردی و طلبگی آنها ندارد به شدت پرهیز کنند، گفت: همه دغدغه یک طلبه باید آموختن علم دین و توجه به مسائل اخلاقی باشد.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که مدیران و اساتید مدارس علمیه نیز باید به دو مسأله مهم در کنار مسائل آموزشی توجه ویژه داشته باشند، افزود: مسأله تقوا و اخلاق باید به طور جدی در حوزه مورد توجه و تقویت قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با تأکید بر برگزاری مستمر دروس اخلاق با بهره گیری از اساتید مجرب اخلاق حوزه، خاطرنشان کرد: امروز جامعه به طلبه ای نیازمند است که علم و اخلاق را با هم دارا باشد./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات