۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۵۳۹۳۴۵
مسؤول آموزش مدرسه علمیه فقاهت:

فعالیت گروه های جهادی طلاب، لبیک به رهنمودهای رهبر انقلاب است

حجت الاسلام موسوی گفت: طلاب همانطور که نسبت به فعالیت های آموزشی تحصیلی اهتمام لازم را دارند خود را مأمور به برداشتن بارهای بر روی زمین مانده نیز می دانند و به حسب ضرورت و وظیفه در برهه های زمانی مختلف به عهدی که دارند عمل می کنند.
حجت الاسلام جلال الدین موسوی

حجت الاسلام سید جلال الدین موسوی، مسؤول آموزش و پژوهش مدرسه علمیه تخصصی فقاهت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حضور طلاب به عنوان قشری از اقشار جامعه در فعالیت های جهادی را از جهات مختلف موثر دانست و گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت شکل گرفته به مناسبت ایام و نیاز مردم به معارف اسلامی از ابعاد مختلف روحانی و ایجاد ارتباطی در این میان و انجام وظیفه طلبگی که همین ایجاد علقه و ارتباط است، نیاز و ضرورت حضور درکنار مردم جامعه بیش از پیش احساس می شود.

وی افزود: یکی از اقشاری که می تواند در کاهش آلام و دردهای مردم سهیم بوده و کفیل اساسی ترین نیاز آنان شوند، طلاب هستند که می توانند با حضور در این فضاها نیروی محرک در جهت ارتقای مؤمنان باشند. ما نیز وظیفه دانستیم تعدادی از طلاب را به جهت خدمت رسانی در ابعاد مختلف به مراکز گوناگون اعزام کنیم تا لبیک به آرمان های انقلاب باشد. یکی از این موقعیت ها، رسیدگی به امور و احتیاجات مردم است تا در راستای ارتقای سطح آگاهی آن ها تلاش شود.

مسؤول گروه جهادی تبلیغی فقاهت در بیان دو رسالت مهم طلبگی اظهار کرد: یکی از رسالت های مهم طلبگی رساندن و انتقال مفاهیم دینی به ویژه به قشر نوجوان و جوان تشنه پذیرش است و دوم دغدغه داشتن نسبت به یاری اهلبیت(ع) طبق فرازی از زیارت جامعه کبیره که می فرماید «نصرتی لکم معدّه» که زمینه سازی برای یاری ایشان نیز است.

حجت الاسلام موسوی ضمن توصیف خدمات شکل گرفته به جهات اهمیت حضور طلاب اشاره کرد و گفت: در مؤثر بودن حضور طلاب همین کافی است که از جمعیت ۴ میلیون نفری زوار در این ایام آخر دهه صفر، ما تنها با حضور چند روزه مان توانستیم به نیاز های ۳ تا ۴ هزار ساعت نفر عاشق و محب اهلبیت(ع) پاسخ داده باشیم.

وی در خصوص اعزام ۴۰ تن از طلاب و روحانیان محصل در این مدرسه، در سه روز از دهه آخر صفر به محل اسکان زایرین بارگاه منور رضوی خاطرنشان کرد: 40 تن از طلاب مدرسه با توجه به پتانسیل موجود و فضای تبلیغی فراهم شده از تاریخ ۲۵ آبان ۲۸ آبان با هماهنگی هایی که با سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی صورت پذیرفت، در بیش از پنج محل از اماکن زائرپذیر، با محوریت اماکن آموزشی دبستان نوین و دبیرستان های شریعتی و باهنر و حضرت زهرا(س) و حسینیه طبسی ها و سالن کارگران از محل اسکان زایرین صورت پذیرفت.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به سایر فعالیت های این گروه یادآور شد: به مناسبت ایام مختلف نیز این گروه جهادی فعالیت های مختلفی داشتند؛ مثل ماه مبارک رمضان و ایام تبلیغی محرم و فعالیت های مستمر در حاشیه شهر مشهد که همه قسمتی از فعالیت های این مدرسه با توجه به مأموریت هایی است که به طلاب آن محول شده است.

مسؤول آموزش مدرسه تخصصی فقاهت تأکید کرد: : یکی از راهبردهای اساسی مدرسه علی رغم اختصاص اهمیت والا به مسائل آموزشی و دغدغه های تحصیلی، فعالیت های تبلیغی جهادی است، طلاب همانطور که به فعالیت های آموزشی تحصیلی اهتمام لازم را دارند خود را مأمور به برداشتن بارهای روی زمین مانده نیز می دانند و به حسب ضرورت و وظیفه در برهه های زمانی مختلف با حضور در این اجتماعات به عهدی که دارند عمل می کنند.

وی افزود: حضور طلاب از جهت ایجاد ارتباط صمیمی و گرم با مردم به طور مستمر و آگاهی میدانی از آسیب های معرفتی موجود در جامعه، آشنایی میدانی با شبهات دینی قشر جوان و احساس کارآمدی طلاب در مسیر تحصیل می تواند همه بخشی از اهمیت حضور طلاب و روحانیان باشد.

مسؤول گروه جهادی مدرسه علمیه فقاهت، در بیان هدف اعزام طلاب و استقبال از زائران آن را لبیک گفتن به رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب و حفظ هویت طلبگی قلمدادکرد و گفت: قطعا و حتما هدف از این اعزام اولا لبیک گفتن به رهنمودها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب نسبت به اینکه تمام دستگاه ها با تمام قوا برای رفع مشکلات و معضلات فرهنگی به وجود آمده، اقدام کنند، بوده و مطمئنا قدر متقن فرمایشات معظم له در اولین مرحله از جهتی خطاب به طلاب و حوزه های علمیه و پرچم داران انقلاب و نظام است.

وی افزود: دومین هدف از این اردوهای جهادی عملیاتی کردن هویت طلبگی است که همان وظیفه محوری باشد. وظیفه محوری در هر بعدی، ممکن است در فضایی انجام تبلیغ لسانی باشد و در جایی دیگر کمک یدی انتظار رود و در جای دیگر صرفا نفس حضور سازنده و برای ما موضوعیت داشته باشد.

حجت الاسلام موسوی ضمن بیان ضرورت این مهم، نفس حضور طلاب در گروه های جهادی را امری خداپسندانه و مهم تلقی کرد و ضمن کم نظیر دانستن شور و نشاط طلاب در پیوستن به این خیل عظیم، گفت: می توان ادعا کرد با اظهار خرسندی و بهره برداری از این فضای به وجود آمده به چشم انداز پیش روی تبلیغی مدرسه فقاهت نگاهی پویاتر و فعالیت هایی از این دست قوی را در دستورالعمل اجرایی خواهیم داشت./820/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات