نظام هنجاری کارشناسی دینی در رسانه ملی بررسی شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نشست علمی تخصصی نظام هنجاری کارشناسی دینی در رسانه ملی امروز با ارائه حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری در تالار اندیشه ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه برگزار شد و بایدها و نبایدهای این عرصه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کارشناس دینی رسانه ملی در بخشی از این نشت، سخن مستند و مستدل، قابل فهم و کاربردی را سه ویژگی مهم مبلغان و کارشناسان مذهبی از نگاه رهبر معظم انقلاب برشمرد.
وی در ادامه خواستار آسیبشناسی نظری، ساختاری و اجرایی کارشناسان دینی از سوی مرکز پژوهشهای اسلامی رسانه شد و گفت: هرگز نباید تبلیغات دشمن را به عنوان مدل برای جذب مخاطب به کار ببریم، بلکه وظیفه خود را به درستی انجام دهیم، خداوند دلها را به ما وصل خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری یکی از عوامل تأثیر سخن کارشناس بر روی مخاطب را عامل بودن به گفتار و رفتار خود کارشناس عنوان کرد و افزود: به نظر من در تربیت کارشناس دینی باید تلاش شود.
کارشناس برنامههای دینی از سوز یا اخلاص، سواد، سلیقه و هنرمندی، سلامت مالی و اخلاقی، سیاست و مدیریت، سعه صدر، سکوت، سخاوت و گذشت، سادگی و بیتکلفی، سعی مجاهدانه، سیر و تداوم، سرعت معقول، سبقت عاشقانه و سعادتطلبی به عنوان چهارده ویژگی لازم برای کارشناسی نام برد.
بخش دیگری از سخنان حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری به بیان آسیبهای کارشناسان دینی اختصاص داشت که وی در این زمینه چهار آسیب را برشمرد و گفت: کارشناسان تعلیمات و تمرینات تخصصی لازم را ندیدهاند، گزینش، چینش و پردازش مناسب نشدهاند و توفیقات الهی میخواهد که آسیبهای روحانیت در این بخش از همه بیشتر است.
وی با رد سخن یکی از حاضران در جلسه که گفته بود امیدی به اصلاح ساختار فعلی صدا و سیما ندارد و نیاز به بازسازی و اصلاح کامل آن را ضروری میداند، اظهار داشت: دین به ما میگوید که هرگز از وضعیت موجود راضی نباشید چراکه متوقف میشوید و هم ناراضی نباشید و امید داشته باشد.
کارشناس دینی رسانه ملی با بیان اینکه تا پشتیبانی خدا و اهل بیت(ع) و همت بینهایت مردم را داریم نباید ناامید شویم، تصریح کرد: هرگز از اصلاح وضعیت ساختار صدا و سیا و مملکت ناامید نیستم.
مشروح کامل این نشست علمی تخصصی به زودی در سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا منعکس میشود./920/پ۲۰۲/س