۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱
کد خبر: ۵۵۹۰۶۴
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی:

طلاب جوان با اخلاق عملی در جامعه اثرگذار باشند

حجت‌الاسلام سالاری مکی گفت: امروز در جامعه‌ای که انواع و اقسام شعارها، تصاویر کتاب‌ها و فرهنگ‌های حق و ناحق از طریق فضای حقیقی و مجازی در حال رد و بدل شدن است از طلبه جوان حوزه علمیه انتظار اثرگذاری با اخلاق عملی می‌رود.
حجت الاسلام سالاری مکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی، امروز در نشست شورای طلاب مدارس علمیه استان، با بیان اینکه روحیه نقد، نظرات و پیشنهادهای طلاب جوان باانگیزه شایسته تقدیر است، افزود: این روحیه نقد و نیز ارائه نظرات حاکی از انگیزه برای کمک به حوزه علمیه استان در جهات گوناگون است.

وی افزود: آنچه می‌شود برای آن برنامه‌ریزی کرد و به آن دل بست وجود طلاب نخبه و باانگیزه استان است که با توجه به عنایت مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در راه‌اندازی سطح 2 و 3 و دروس تخصصی خارج و زمینه‌سازی حضور طلاب در استان و عدم هجرت به قم و مشهد، امید است که این ماندگاری طلاب دغدغه مدارس علمیه به‌ویژه در شهرستان‌های محروم برای تأمین کادر آموزشی و اساتید را در آینده نزدیک برطرف کند.

وی در ادامه با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) که می‌فرمایند: «وَ اعْلَمِی أَنَّ الشَّابَّ الْحَسَنَ الْخُلُقِ مِفْتَاحٌ لِلْخَیرِ، مِغْلَاقٌ لِلشَّرِّ وَ أَنَّ الشَّابَّ الشَّحِیحَ الْخُلُقِ مِغْلَاقٌ لِلْخَیرِ مِفْتَاحٌ لِلشَّر؛ یعنی آگاه باش که جوان خوش‌اخلاق، کلید خیر و قفل شر است و جوان بداخلاق قفل خیر و کلید شر است» گفت: امروز در جامعه‌ای که انواع و اقسام شعارها، تصاویر کتاب‌ها و فرهنگ‌های حق و ناحق از طریق فضای حقیقی و مجازی در حال رد و بدل شدن است از طلبه جوان حوزه علمیه انتظار اثرگذاری با اخلاق عملی می‌رود.

حجت‌الاسلام سالاری مکی تصریح کرد: اخلاق مبتنی بر علم و اندیشه پاک که در تمام ابعاد رفتاری طلبه‌ها ظهور و بروز می‌کند توسعه‌دهنده هر خیری است و در روایت از آن به مفتاح خیر و کلید خیر شده است.

وی اظهار داشت: اگر خدای‌ناکرده طلبه حوزه علمیه ارزش‌ها و اخلاق را رعایت نکند نه‌تنها بن‌بستی و قفلی بر ورود جامعه به کار خیر هست بلکه این عدم رعایت اخلاق در تعبیر روایت راه افتادن جامعه به دره بدی‌ها را هموار خواهد کرد.

دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی با جمع‌بندی نظرات اعضای شورای طلاب مدارس علمیه و ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و پیگیری‌ها و موفقیت‌های انجام شده در مجموعه حوزه علمیه این استان گفت: آنچه مسلم است این است که مواردی همچون کتابخانه تخصصی حوزوی، مرکز مشاوره و توسعه برخی زیرساخت‌های دیگر حوزه جزء ضروریات است که در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: هر چند امکانات، موقوفات و داشته‌های حوزه علمیه استان اعم از اساتید سطوح عالی و سطوح تخصصی نیز نیازمند همت بزرگان و اساتید و نخبگانی است که می‌توانند به استان هجرت کرده و باعث رونق علمی و معنوی حوزه علمیه شوند./9314/پ۲۰۳/ب۲

ارسال نظرات