خیمه های معرفت، نگاه درستی از دین به مردم ارائه دادند
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام رسولی مدیر آستان مقدس امامزاده روحالله با اشاره به فعالیت خیمههای معرفت در تهران گفت: امامزاده روحالله به جهت مسائل امنیتی مجموعه مخابرات حدود ۵۰ سال مهجور مانده بود که در سال ۹۰ دربهای آن به روی زوار گشوده شد.
وی افزود: یکی دو نسل از مردم تهران اصلا از وجود چنین امامزادهای اطلاع نداشتن و به همین دلیل نیاز به اطلاعرسانی و اقدامات فرهنگی بود تا مردم با این مکان مقدس انس بگیرند و پایگاه فرهنگی در قلوب آنها شود.
مدیر آستان مقدس امامزاده روحالله(ع) اذعان داشت: فعالیتهای فرهنگی بحمدالله با فعالیت خیمههای معرفت آغاز شد و امروز نسبت به اوایل بازگشایی امامزاده مقدس، تعداد زائران بسیار افزایش یافته است.
حجت الاسلام رسولی گفت: با رواج برنامهها و فعالیتهای فرهنگی مردم احساس میکنند که امامزاده پویا هستند و در زندگی روزمره آنها نقش دارند. به همین دلیل باید به این بعد بیشتر پرداخته شود.
وی در ادامه صریح کرد: علاقه یافتن مردم به این آستان مقدس پس از سالها مهجوری این مکان متبرک، به واسطه خیمههای معرفت و مبلغانی که در آن فعالیت داشتند، میسر شد.
مدیر آستان مقدس امامزاده روحالله(ع) با اشاره به طرح آرامش بهاری در نوروز گفت: در این خیمهها علاوه بر خدمات فرهنگی، تلاش میشود سبک کاری متفاوتی نیز مبنی بر تغییر تصور برخی افراد درباره اماکن مقدس و زیارتی ارائه شود.
حجت الاسلام رسولی تشریح کرد: در باور اغلب مردم اینگونه نقش بسته که مراسم مذهبی اغلب به مراسم حزن و اندوه مربوط میشود و در اماکن مقدس و متبرک نیز بیشتر این مراسم برگزار میگردد در حالی که با اجرای طرح آرامش بهاری، این دیدگاه به سمت چند جانبه بودن حیات دینی منجر شده و شادی و سرور به مثابه روی دیگر سکه در مراسم مذهبی نمایان گشته است.
وی در ادامه به برنامههای فرهنگی خیمههای معرفت اشاره و بیان کرد: در غرفه چندرسانهای، صرفا به مسائل مذهبی و احکام پرداخته نمیشود بلکه پیامهای اخلاقی و اخلاق عمومی با استفاده از ابزارهای مدرن و چندرسانهای، به همه مخاطبان و نه صرفا افراد مذهبی انتقال داده میشود.
مدیر آستان مقدس امامزاده روحالله(ع) خاطرنشان کرد: مبلغان گرامی با برانگیختن روح جستجوگری و پرسشگری در کودکان و خانوادهها، بستر لازم برای مطالعه بیشتر در علوم دینی و اخلاق عمومی را ایجاد مینمایند./۹۶۹//۱۰۲/خ