۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲
کد خبر: ۵۹۸۰۱۰
سرمقاله؛

تشدید فشار، تقریب پیروزی

تشدید فشار، تقریب پیروزی
ظاهربینان، تشدید فشار‌ها و تهدید‌ها و تحریم‌ها را می‌بینند، اما نکته بینان حوزه سیاست، رفتار‌های اخیر دشمن را از ضعف او و نشانه زوالش می‌دانند.
به گزارش خبرگزاری رسا، در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران و به ویژه جوان ها، نکات و ظرایف متعددی هست که باید یک به یک به آن‌ها پرداخته شود، اما فرازی از آن پیام که در سخنان دیروز معظم له در جمع مردم آذربایجان هم مشابه آن دیده می‌شد، نزدیک بودن شکست جبهه استکبار بین المللی و در واقع زوال ائتلاف غربی، عبری و عربی علیه ملت ایران است.
 
ظاهربینان در عصر امروز، تشدید فشار‌ها و تهدید‌ها و تحریم‌ها را می‌بینند، اما نکته سنجان و باریک بینان حوزه سیاست، رفتار‌های اخیر دشمن را از ضعف او و نشانه زوالش می‌دانند.
 
۱. در بیانیه گام دوم، در بخش «اقتدار انقلاب اسلامی و تغییر چالش‌ها و شکست مستکبران»، تفاوت سطح درگیری و چالش ایران با غرب و به ویژه آمریکا در چند مثال بررسی شده است:
 
«اگر آن روز چالش با آمریکا بر سر کوتاه کردن دست عمّال بیگانه یا تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در تهران یا رسوا کردن لانه جاسوسی بود، امروز چالش بر سرِ حضور ایران مقتدر در مرز‌های رژیم صهیونیستی و برچیدن بساط نفوذ نامشروع آمریکا از منطقه غرب آسیا و حمایت جمهوری اسلامی از مبارزات مجاهدان فلسطینی در قلب سرزمین‌های اشغالی و دفاع از پرچم برافراشته حزب‌الله و مقاومت در سراسر این منطقه است و اگر آن روز، مشکل غرب جلوگیری از خرید تسلیحات ابتدایی برای ایران بود، امروز مشکل او جلوگیری از انتقال سلاح‌های پیشرفته ایرانی به نیرو‌های مقاومت است؛ و اگر آن روز گمان آمریکا آن بود که با چند ایرانی خودفروخته یا با چند هواپیما و بالگرد خواهد توانست بر نظام اسلامی و ملّت ایران فائق آید، امروز برای مقابله سیاسی و امنیّتی با جمهوری اسلامی، خود را محتاج به یک ائتلاف بزرگ از ده‌ها دولت معاند یا مرعوب می‌بیند و البتّه باز هم در رویارویی، شکست می‌خورد.»
 
۲. در سخنان دیروز مقام معظم رهبری هم چنین تعبیری آمده است: «دشمن امروز ضعیف است. آن وقت این دولتمردان ضعیف العقل {آمریکا} ... به در و دیوار می‌زنند. وقتی دشمن ضعیف است، هارت و پورت می‌کند.»
 
۳. انقلابیون نسل اول نقل می‌کنند که اوج فشار‌های رژیم شاه بر دوش مردم و مبارزین، مربوط به سال‌های ۵۴ تا ۵۶ است، سال‌هایی که عصر سلطه مطلق ساواک بر کشور است و با هر صدای مخالفی با سیاست مشت آهنین برخورد می‌شود. اکثر انقلابیون یا در زندان در شکنجه‌اند یا پنهانی زندگی می‌کنند و فضا به‌سمتی می‌رود که برخی‌ها به ناامیدی نزدیک می‌شوند، اما در فاصله‌ای کوتاه سیل خروشان مردم، سد طاغوت را شکست و کار طاغوت تمام شد.
 
۴. نمونه این مسئله در تاریخ اسلام هم یافت می‌شود. درحالی که جبهه کفر تصور می‌کرد پرونده اسلام را به‌هم پیچیده و صدای آخرین پیام‌آور خدا را در شهر مکه در نطفه خفه کرده است، گروه‌هایی از مردم شهر‌های دیگر و خصوصا یثرب، شبانه جلساتی با نبی مکرم اسلام داشتند و حضرت حق، چنان تقدیر کرد که درست در شبی که می‌رفت با قتل دسته‌جمعی رسولش، کار اسلام تمام شود، پیامبرخدا، مخفیانه به یثرب برود و پس از مدتی با تشکیل اولین حکومت اسلامی تاریخ، از چنان اقتداری برخوردار شود که در فاصله‌ای کوتاه مکه را با قدرت و بدون هزینه فتح کند.
 
۵. پیام، روشن است. دوره تشدید فشار‌ها و آن زمان که دل‌های سست به سمتیمی‌رود که از همه چیز ناامید شود، دوره‌ای که فریاد مستکبران بلندتر از همیشه و آزارشان خشن‌تر از گذشته است، دقیقا زمان لرزش پایه‌های قدرت‌هایاستکباری و ظاهر شدن نشانه‌های پیروزی است. در همان بیانیه گام دوم هم در باب سقوط ابرقدرت شرق و نشانه‌های ضعف آمریکا اشاراتی شده که قابل تامل است. از فریاد دشمن و تهدید و تشدید فشارش نباید ترسید. طلوع فجر نزدیک است. /۱۰۱/۹۶۹/م
محمدرضا محمودخانی
منبع: رسالت
ارسال نظرات