درخواست رییس پلیس راهور کشور از مبلغان حوزه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار سیدکمال هادیانفر در چهارمین روز از سلسله نشست های طلیعه رمضان که عصر سه شنبه در سالن همایش های غدیر برگزار شد، بخش نخست سخنان خود را به فضای مجازی اختصاص داد وگفت: از انجا که پیش از این مسؤولیت پلیس فتا را برعهده داشتم لازم می دانم در این زمینه سخنانی را مطرح کنم.
رییس پلیس راهور ناجا ادامه داد: از ابتدا با انتخاب نام فضای مجازی برای این حوزه مخالف بودیم زیرا مجاز نامی برای فضای ماورای حقیقت است در حالی که این فضا، حقیقت است و شاید بهترین تعریفی که برای این حوزه معرفی شده، فضای سایبر است.
وی ادامه داد: هرکشوری دارای جغرافیا است و ارتباط هر کشوری براساس پروتوکول ایجاد می شود اما فضای سایبر این نقش را دگرگون کرد و مردم دنیا می توانند با استفاده از یک اسمارک فون با هرفردی در هر جای دنیا ارتباط برقرار کند که و تنها مانع زبان ست که گوگل نیز این مشکل را اخیرا حل کرده است و شاید تا سال 2025 شرایطی ایجاد شود که با فرد ژاپنی فارسی صحبت کیند و آن فرد ژاپنی بشنود.
سردار هادیانفر با بیان این که فضای سایبر دنیا را متحول کرده است، گفت: امروزه هر واقعه ای در دنیا رخ دهد، در یک لحظه تمام دنیا متوجه می شوند، فضای سایبر حکومت ها را وادار به واکنش می کند که این واکنش قابل رویت است؛ این فضا سرشار از فرصت است وهر چیزی که احساس کنید را می توان با سرچ در گوگل به آن دست یافت.
وی اضافه کرد: فضای سایبر بسیار گسترده است که چهار و دو دهم میلیارد دنیا از این فضا استفاده می کنند؛ زمانی که یک کلید واژه در گوگل سرچ شود برای آن پروفایل درست می کند و هر اطلاعاتی که در زمینه آن کلمه در پروفایل مربوطه قرار می گیرد.
رییس پلیس راهور ناجا با طرح سوالی مبنی بر امنیت فضای مجازی، گفت: امنیت فضای مجازی نسبی است و با فرآیند امن می شود نه محصول که از کاربر شروع می شود و تا به شبکه می رسد بنابراین اولین لایه امنیت، شخص کاربر است که باید نسبت به استفاده از سایبر دارای آگاهی لازم باشد.
وی خاطرنشان کرد: در جامعه متأسفانه گفته می شود علما مخالف فضای مجازی هستند در حالی که اشتباه است و رهبر معظم انقلاب بیان کردند فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید؛ اگر در زمینه سایبری تحریم نمی شویم برای این است از آن برای جاسوسی استفاده می کنند اما مطمئن باشید اگر تولید محتوا در زمینه فضای سایبر از سوی ما افزایش پیدا کند ما را از این فضا اخرج خواهند کرد.
سردار هادیانفر در ادامه به معضل ترافیک و تصادفات رانندگی اشاره کرد و گفت: ترافیک امروزه به عنوان یکی از معضلات جامعه به شمار می رود و در جهان سالانه در اثر سوانح رانندگی بیش از یک میلیون نفر کشته و بیش از 50 میلیون نفر مصدوم می شوند.
وی در پایان با بیان توصیه هایی در زمینه کاهش سوانح رانندگی همچنین بیان عوامل تصادفات در کشوراظهار کرد: طلاب می توانند مبلغان فرهنگ ترافیک و سفیران پلیس راهور باشند که با ایجاد فرهنگ ترافیک و توجیه کردن مردم در کاهش تصادفات مؤثر باشند./1324/ج
گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید