اقبال و استقبال جهانی از اسلام ناب مرهون تجلی عملی حیات طیبه در ایران است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در نشست تخصصی ناجا و جامعه اسلامی، به تبیین حیات طیبه دینی و کارکردهای آن در جامعه اسلامی پرداخت.
وی با بیان اینکه قرآن مجید در یک آیه طرح کلی و اساسی حیات طیبه را مطرح کرده که دو رکن حسن فعلی و حسن فاعلی دارد، افزود: قرآن میفرماید: «مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکرٍ أَوْ أُنْثَیٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیینَّهُ حَیاةً طَیبَةً ۖ وَلَنَجْزِینَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کانُوا یعْمَلُونَ» و تأکید میکند هر کس در پرتو ایمان عمل صالحی انجام دهد خواه مرد باشد یا زن، در حالی که مؤمن است، او را به حیاتی پاک زنده میداریم و پاداش آنها را به بهترین اعمالی که انجام میدادند، خواهیم داد.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی اضافه کرد: بر اساس این آیه دو مورد پایه و اساس حیات طیبه است؛ نخست اینکه انسان رفتار صالحانه داشته باشد و در وهله بعد رفتار او مستند به ایمان باشد.
وی ادامه داد: اگر این دو مورد در یک انسان و در یک جامعه انسانی باشد آن جامعه به حیات طیبه دسترسی پیدا کرده و به تعبیر قرآن: «فَلَنُحْیینَّهُ حَیاةً طَیبَةً»؛ یعنی حیات طیبه را به آنها خواهیم داد.
رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: حسن فاعلی یعنی ایمان و حسن فعلی یعنی عمل صالح که اگر این دو حسن در کنار هم قرار گرفت و نیتها، باورها و آرمانها طیب و طاهر شد به حیات طیبه دست مییابیم.
وی ادامه داد: حسن فعلی یعنی رنگ رفتار ما صادقانه، خاضعانه، مطیعانه و عاشقانه در مسیر دوست باشد؛ زیرا در چنین شرایطی جامعهای به نام حیات طیبه رخ نموده و خود را نشان میدهد.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب هم در طول بیش از سه دهه رهبری در بیانات و رهنمودهای خود از واژه حیات طیبه استفاده فراوانی برده و نشانهها و آثار و عوامل و موانع آن را برشمردهاند.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: اگر بتوانیم حیات طیبه دینی را در عمل نشان دهیم بدون شک مشتریهای اسلام ناب افزایش یافته و آرمانهای انقلاب و نظام اسلامی با سرعت و شدت بیشتری به جهان صادر میشود./9314/پ310/ب1
گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید