تلاش کثیف از خارج و داخل برای بهم ریختن امنیت روانی مردم ایران
به گزارش خبرگزاري رسا، نحوه مدیریت و برخورد با ویروس کرونا این روزها بحث هایی به دنبال داشته است. ضدانقلاب هم با ابزارهای خاص رسانه ای خود سعی می کند به فضای التهابات روانی دامن بزند و امنیت روانی جامعه را بهم بریزد از این روست که بازار شایعات داغ است.
درواقع در کنار شیوع ویروس کرونا در کشور در فضای مجازی نیز شاهد شیوع کرونای مجازی در شبکه های اجتماعی مختلف هستیم. وزارت بهداشت در این عرصه خصوصا با ایثار کادر پزشکی و درمانی در حال مقابله با این ویروس است و هر روز ظهر آمارهای رسمی روزانه به طور شفاف و صادقانه توسط سخنگوی وزارت بهداشت عنوان می شود.
سازمان جهانی بهداشت که در این حوزه ناظر روند درمانی و پیشگیری ویروس کرونا در کشورمان است، نیز پیشرفت های ایران در حوزه درمان و پیشگیری این بیماری را تایید کرده است. جالب است که رسانه هایی مانند بی بی سی فارسی که به نوعی یک رسانه رسمی هستند در شیوع این شایعات دخیل بوده اند. مثلا چندی پیش بود که بنگاه سخن پراکنی بی بی سی فارسی در اوائل بروز این بیماری در کشورمان آماری عجیب و غریب منتشر کرد که با برخورد جدی وزارت بهداشت روبرو شد.
همچنین این رسانه انگلیسی در اخبار مختلف سعی کرد که پیشرفت های پزشکی و درمانی کشورمان در این حیطه را نادیده گرفته و با مسموم سازی افکارعمومی اهداف خود را پیش ببرد که با سخنان نماینده سازمان بهداشت جهانی که بی بی سی هم مجبور به انتشار آن شد این موارد خنثی شد.
درواقع در قدم اول بی بی سی و رسانه های انگلیسی سعودی سعی کرده اند که با متشنج کردن فضای روانی جامعه و زیر سئوال بردن آمار و ارقام رسمی کشورمان در خصوص شیوع بیماری کرونا، جامعه را نسبت به مدیریت این بحران بی اعتماد کنند و فضا را به سمت التهابات پیش ببرند.
موضوع مهم دیگری که مطرح می شود مسئله قرنطینه برخی از شهرهاست. یکی از شهرهایی که موضوع قرنطینه آن مطرح شده، شهر قم است که به عنوان یک شهر مذهبی شناخته می شود و گفته می شود اولین نمونه های بروز بیماری کرونا در این شهر کشف شد. این موضوع نیز دستاویزی برای شایعه پراکنان بیمار بود تا فضای روانی جامعه را ملتهب سازند که چرا شهر قم قرنطینه نشد. رسانه های انگلیسی سعودی از جمله بی بی سی و ایران اینترنشنال که حالا رقابت زیادی در اینکه خود را رسانه اول ضدانقلاب نشان دهند، دارند و با پول های سعودی ها حمایت می شوند، پروژه مشترکی را در این حوزه کلید زدند.
در همین رابطه، «آیتالله ابراهیم رئیسی»، رئیس قوه قضائیه با تقدیر از مراجع، علما و حوزههای علمیه برای همکاری و همیاری در مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: « اولین مراکزی که برای تعطیلی اجتماعات خود اعلام آمادگی کردند، نهادهای مرتبط با روحانیت، مساجد، نمازهای جمعه و مراکز مذهبی بود. البته تشخیص وزارت بهداشت به عنوان فرمانده قرارگاه مقابله با کرونا این نبود که شهر خاصی قرنطینه شود و در این موضوع تصمیمگیری بهصورت کامل و بدون هیچگونه ممانعتی در اختیار این قرارگاه بود.»
با این شرایط این دو موضوع از جمله مواردی بود که ضدانقلاب و متاسفانه برخی افراد داخلی برای ایجاد التهاب در جامعه آنهم در سایه بحران کرونا در کشورمان کلید زدند.
کارشناسان مطرح می کنند که رسانه های انگلیسی سعودی با همراهی خواسته یا ناخواسته برخی افراد در داخل کشور به دنبال التهابات و راه اندازی آشوب های جدید هستند و از این بیماری به شدت استفاده می کنند. شاید هم این افراد «مهدی فضائلی»، فعال سیاسی جبهه انقلاب در صفحه شخصی خود در توییتر به سوءاستفاده رسانه های انگلیسی از موضوع کرونا اشاره کرده است.
وی در توئیت خود بیان کرد: «بخش زیادی از تلاش رسانه های انگلیس سوق دادن موضوع کرونا به سوی یک فتنه جدید است. آیا با پول سعودی و انگلیسی می توان منافع ملت ایران را محقق کرد؟»
به هر جهت هوشیاری هر چه بیشتر مردم سبب شده تمام فتنه های بیگانگان خنثی شود اما امروز بیشتر از هر شرایط دیگر کشور نیاز دارد برای مقابله با یک بحران که سلامت جسمی مردم را تهدید می کند، با سلامت روان به مقابله با این ویروس برود.
با این شرایط به وضوح دیده می شود که رسانه های ضدانقلاب و بیگانه به چه میزان دنبال ضربه زدن به ملت ایران هستند در شرایط سخت نیز سعی می کنند با ایجاد مشکلات بیشتر ایران اسلامی را ملتهب سازند./1360/
منبع:جهان نیوز