بسیج طلاب قم در خط مقدم مقابله با ویروس منحوس
وی افزود: ۵۱۴ طلبه بسیجی در عرصههای مختلف به صورت جهادی برای مقابله با این ویروس منحوس و رفع مشکلات عدیده ای که برای مردم و جامعه ایجاد نموده است پای کار آمده اند.
مسئول سازمان بسیج طلاب سپاه علی بن ابی طالب (ع) قم با بیان این که در شرایط کنونی استان نیاز مبرم به اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده دارد،افزود: ۱۱ طلبه بسیجی در کارخانه تولید مواد ضد عفونی کننده در شهرک شکوهیه خدمت رسانی می کنند.
امیرزاده با تاکید بر این که بسیجیان با همه ظرفیت و توان در خط مقدم مقابله با ویروس منحوس هستند گفت:۸۰ نفر از طلاب برای تعلیم موارد بهداشتی به دیگران برای پیشگیری از شیوع کرونا حضوری موثر و مستمر خواهند داشت.
وی افزود:بسیج طلاب استان با ارائه خدمات سلامت و تعلیم موارد بهداشتی در ۲۵۰۰ مکان عمومی حساس، مانند لبنیاتی ها، قصابی ها، سوپر مارکت ها و تحویل بیش از بیست هزار اقلام بهداشتی به درب منازل تا ریشه کنی کامل کرونا در صحنه هستند.
مسئول سازمان بسیج طلاب سپاه علی بن ابی طالب (ع) قم عنوان کرد: ۱۵۳ مبلغ این روزها به مدافعان و سربازان خط مقدم سلامت پیوسته اند و شبانه روز در کنار پزشکان و پرستاران در خدمت بیماران کرونا هستند.
امیرزاده با اشاره به شرایط خاص تدفین اجساد کرونایی گفت:۱۱ طلبه در اقدامی خداپسندانه برای کمک رسانی برای غسل و کفن کرونایی ها در بهشت معصومه(س)قم خدمت رسانی می کنند.
وی گفت: ضد عفونی کردن درب منازل مردم (۲۵۰۰ منزل ) و بررسی ۳۷۰۰ خانواده از جهت داشتن بیمار کرونایی و سالخوردگان و اعزام پزشک به برخی از خانوادهها از دیگر اقدامات این طلاب بسیجی جهادگر است./ج
مشاهدات شخصی و جسته و گریخته من میگوید که مردم در گوشه و کنار کشور از خطر کرونا آگاه شدهاند و کمابیش راههای مقابله با آنرا هم میدانند. کمپینهای اطلاعرسانی احتمالا خوب عمل کرده و هشدار لازم به مردم رسیده ولی این همه ماجرا نیست. مطمئنم خیلی از مردم خواهند گفت که «خودم هم میدانم که چه کنم ولی امکانش را ندارم!»
اینها چه کسانی هستند؟ چند مورد را مثال بزنیم:
۱) کسانی که توانایی مالی برای خرید انبوهی از مواد و وسایل ضدعفونی و پیشگیری (خصوصا با قیمتهای جدید) را ندارند و به زحمت حداقلهای زندگی خود را تامین میکنند.
۲) کسانی که ذخیره مالی و پسانداز لازم یا حقوق ثابت و تضمینشده برای خانهنشینی را ندارند و مجبور هستند که با وجود ریسک بیمار شدن، هزینه زندگی خود و خانوادهشان را تامین کنند.
۳) کسانی که مجبورند با حضور در سر کار، بخشها و تاسیسات کلیدی جامعه را سرپا نگه دارند. کادر زحمتکش و فداکار درمان را همه در ذهن داریم ولی گروههای دیگری هم هستند که اگر همهشان خانهنشین بشوند جامعه نمیتواند سرپا بماند: صندوقدار سوپرمارکتی که باید سر کار بیاید تا مردم بتوانند خرید کنند، ماموران بخش آب و برق و انرژی و مخابرات که باید زیرساختها را سرپا نگه دارند، ماموران انتظامی، کارمندان بانکها، داروخانهها، پیکهای توزیع خرید آنلاین و ...
۴) کسانی که حمایت خانوادگی یا شرایط لازم یا توانایی جسمی برای عمل کردن کامل به اصول خانهنشینی و قرنطینه و رعایت بهداشت را ندارند.
در کنار اطلاعرسانی و دعوت به کاهش تعاملات اجتماعی به فکر این گروهها هم باید باشیم و به آنها کمک کنیم. چه جور کمکی؟ طبعا کمک مالی و لجستیکی و کالایی و خدمات داوطلبانه یک قدم مهم است. ولی در کنار آنها یک کمک بزرگ دیگر این است که که اگر امکانش را داریم «خانهنشین» شویم. این طوری جامعه را خلوت میکنیم و احتمال انتقال بیماری به قشرهای با توانایی کمتر را کم میکنیم.