دشمن با فضای مجازی به دنبال از بین بردن ارزشهای انسانی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی بامداد شنبه (سوم اردیبهشت ماه) در ویژه برنامه «شب های همدلی» که به همت قرارگاه جهادی هیئت فاطمیون قم در مدرسه علمیه معصومیه برگزار و به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش شد، با اشاره به سپری شدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: باید خودمان حدیث نفس و محاسبه کنیم که به تقوای مورد قبول رسیده ایم؛ تقوا به معنای کسب دنیای حلال و بهشت جاودان بوده و عاقبت بخیری برای متقین است.
وی با بیان این که دنیا برای انسان سکوی پرش است، گفت: انسان های غیرمتقی به بهشت راه پیدا نمی کنند و حتماً انسان باید درجه ای از درجات تقوا را انسان کسب کند تا بهشت از آن او شوند و ما برای بهشت خلق شده ایم، نه برای دنیا؛ دنیا برای انسان سکوی پرش و محلی برای کسب تقوا و ایمان است تا بتوان به وسیله آن به آخرتی که مملو از رحمت الهی است، نائل شود.
معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه تصریح کرد: حضرت علی(ع) در آخرین لحظات عمر شریفشان به ما وصیت کردند که شما را به قرآن توصیه می کنم؛ بر ما پیروان امیرمؤمنان(ع) باد که وصیت مولایمان را بر روی چشممان بگذاریم و از آن تخطی نکنیم.
وی با اشاره به بخشی از وصیت امیرمؤمنان(ع) افزود: حضرت علی(ع) در وصیت خود فرمودند "نباید غیر مسلمانان نسبت به مسلمانان در عمل به قرآن سبقت بگیرند و شما باید عامل به قرآن باشید.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با بیان این که دشمن با فضای مجازی می خواهد فرهنگ غربی را غالب کند، اظهار داشت: دشمن فضای مجازی را بر اساس تفکر اومانیسم و استکباری طراحی کرده است و می خواهد خرده فرهنگ های الهی را ببلعد و فرهنگ غربی و شیطانی را غالب کند و ارزش های انسانی را از بین ببرد.
وی گفت: وقتی که حضرت مهدی(عج) ظهور می کنند، اکثر جمعیت از ایشان پیروی می کنند چرا که آن حضرت، ابوسفیان های زمان را از بین می برند و مکه را فتح می کنند.
معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه ضمن بیان توصیه ای به متولیان امر تربیت تصریح کرد: معلمان، مربیان و والدین باید تلاش کنند که رهزن های فضای مجازی، فرزندان را از مسیر ارزش ها دور نکنند.
وی به ضرورت ترسیم سبک زندگی بر اساس آموزه های قرآنی و سیره پیامبر(ص) پرداخت و افزود: کسانی که قرآن و پیامبر(ص) را سرلوحه زندگی خود قرار ندهند، در قیامت حسرت خواهند خورد که چرا بر اساس قرآن زندگی نکردند.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با بیان این که گناه به معنای مخالفت با خداست، اظهار داشت: هر کس از قرآن دور افتاد، به چنگ شیطان می افتد و شیطان او را خوار می کند؛ بایستی از قرآن این درس را می آموزیم که زندگی خود را بر اساس قرآن ترسیم کنیم.
وی به استمرار ضرورت بهره گیری از قرآن بعد از ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: کسانی که تحت تربیت قرآن قرار می گیرند، فرزندان خود را قرآنی تربیت می کنند و همسران و فرزندانشان قره العین هستند./822/پ202/ق