کاشان پایتخت نهج البلاغه؛ فرصتی تاریخی برای مردم این خطه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام معتمدی مدیر فرهنگ و ارشاد استان اصفهان، امروز در آیین آغاز رسمی طرح ملی «کاشان پایتخت نهج البلاغه ایران» که در سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: استان اصفهان در طول تاریخ در عرصه های مختلف در حوزه قرآن سرآمد بوده و کاشان فعالیت های ارزشمندی در حوزه نهج البلاغه از خود به ثبت رسانده است.
وی افزود: وجود حوزه های علمیه متعددی در استان اصفهان و خطه کاشان و برخاستن علمای مبرز و مبارز در طول تاریخ و تاثیر فقهی که در زمینه های مختلف علمی و اندیشه ای داشته نقش بسزایی این استان در هدایتگری جامعه ایفا کرده است.
حجت الاسلام معتمدی طرح ملی پایتخت نهج البلاغه را ترویح فرهنگ علوی در جای جای جهان اسلام و جامعه بشری دانست و اظهار داشت: قرار گرفتن کاشان به عنوان نخستین پایتخت نهج البلاغه یک فرصت تاریخی است و استان اصفهان آمادگی دارد در طول این دو سال به وظایف خود درست عمل کند.
مدیر فرهنگ و ارشاد استان اصفهان خاطرنشان کرد: این بسیار ارزشمند است که کاشان به عنوان پایتخت نهج البلاغه ایران انتخاب شد امیدوار هستیم بتوانیم در حوزه ترویج و عرصه جریان سازی امتیازات ویژه ای کسب کنیم.
در ادامه رضایی استاندار استان اصفهان، گفت: خدمت به مردم کاشان مایه افتخار و مباهات است.
وی با اشاره به اینکه کتاب شریف نهج البلاغه در میان شیعیان بسیار غریب و مظلوم واقع شده است، ادامه داد: استان اصفهان و کاشان همه تلاش خود را به کار می گیرد تا بتواند بهترین خدمت را به نهج البلاغه داشته باشد تا کتاب شریف نهج البلاغه از این غربت نجات یابد.
رضایی با تاکید بر اینکه آموزش کتاب شریف نهج البلاغه باید با روش های نوین و خلاق صورت بگیرد، عنوان کرد: با استفاده از همه امکانات و روش ها می توان بهترین بهره و استفاده را از این کتاب گرانسنگ برد و آبروی برای عالم آخرت کسب کرد./813/