نشست «تبیین پیوست تفسیری ماده ۲۱ طرح جهش تأمین و تولید مسکن»
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، نشست تخصصی «تبیین پیوست تفسیری ماده ۲۱ طرح جهش تأمین و تولید مسکن» در سالن جلسات شهید محمدحسن دهقانی در خبرگزاری رسا، با حضور حجت الاسلام علی کشوری و حجت الاسلام رضوی و جمعی از اساتید حوزه علمیه استان قم برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام رضوی به آسیبهای آپارتمان نشینی و سبک فعلی معماری و خانه سازی در کشور پرداخت و گفت: این تناقضی که در ساخت و سازهای آپارتمانها و خیلی از ساختمانها میبینیم با فرهنگ ما و فرهنگ اصیل اسلامی تنافی دارد. رهبر انقلاب میفرمایند: «این تناقض در آغاز، مشکل ساز است.» ما احساس اشکال میکنیم، آشپزخانههای باز، محیط تنگ، اتاقهای محدود.
وی در ادامه گفت: «اما به مرور از فرهنگ فرد، حساسیت زدایی شده و فرهنگ ساختمان چیره میشود.» در اینجا دیگر غلبه فرهنگ را از ناحیه ساختمان بر اهل خانواده خواهیم داشت.
حجت الاسلام کشوری نیز در این نشست به تبیین پیوست تفسیری پرداخت. او در بخشی از سخنان خود به اشکالات اساسی قانون نویسی در حوزه اسلامیگری پرداخت و مکرراً اظهار داشت: حرف صریح ما این است که اگر ماده ۲۱ به همین اجمال باقی بماند، قانون گذار تأکید کرده است که فرهنگ اسلامی و ایرانی رعایت شود. اگر به همین اجمال ماده ۲۱ رها شود به این دلیل که مجری وزارت راه و شهرسازی است، احتمالاً این برداشت را خواهند داشت که دستشوییها رو به قبله نباشد. وقتی قانون گذار در اسلامیت و موضوع اسلام در قانون به اجمال میپردازد، در نهایت کار ما چیزی غیر از تغییرات جزئی در ساختمان را شاهد نخواهیم بود. البته این نوع قانون نویسی بد که ویژگیاش این است که در مورد اسلام اجمال گویی کرده، در طول چهل سال گذشته تکرار شده است. ظاهراً قانون گذار خواسته است که رفع تکلیفی یک نگاهی به اسلام داشته باشد.
تصاویر نشست را اینجا ببینید.
خبر را اصلاح کنید