غربت طلبه ناهی از منکر!
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، در اوایل مرداد ماه در مهر شهر کرج، محمد حسین عابدی به همراه همسرش خانم فاطمه حسینی برای خرید از فروشگاه های زنجیره ای رفته بود، که متوجه کشف حجاب یک دختر در این فروشگاه شد، او به وظیفه دینی، اخلاقی و اجتماعی خود عمل کرده و به وی تذکر می دهد.
اما این دختر که به همراه مادرش در فروشگاه حضور داشته شروع به فحاشی و ضرب و شتم این طلبه کرده و در ادامه شخص دیگری در خارج از فروشگاه نیز با باتوم به این طلبه و همسرش حمله ور شده و به شدت این دو را مجروح می کند.
آقای عابدی و همسرش در این حادثه به شدت آسیب دیده و روانه بیمارستان شدند.
جالب اینجاست که وی بعد از گذشت یکماه از این حادثه ابراز داشته که توجه کمی به وی شده و حمایت چندانی از از او و همسرش صورت نگرفته است و نهادهایی که باید از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت کنند، متأسفانه آنگونه که باید حمایت کنند، حمایتی از وی و همسرش نکرده اند.
در این حادثه همسر این طلبه دچار شکستگی بینی شده و پس از مراجعه به پزشکان متعدد و درمان های نافرجام، همچنان این مشکل برای او باقی مانده و باید عمل جراحی برای او صورت گیرد.
همچنین این طلبه همچنان پس از گذشت یکماه از این حادثه، اثراتی همچون سرگیجه، حالت تهوع و عدم تعادل در وی باقی مانده که به گفته پزشکان، از آثار این ضربات است.
امید آن است که نهادهای مسؤول در اینگونه اتفاقات ورود کنند و از کسانی که وظیفه امر به معروف و نهی از منکر را انجام می دهند حمایت قاطع را داشته باشند.
⛔️ ویروس ، ویروس است ⛔️
در موضوع ویروس کرونا ، مجموعه دولت و پزشکان ، به میدان آمدند ، گارد تدافعی و جنگی گرفتند، فراوان توصیه کردند و فراوان از سر دلسوزی و حس مسئولیت ، ضوابط و مقررات وضع کردند. گفتند این کار را بکنید و آن کار را نکنید. مانع مسافرت ها شد . جریمه ها در نظر گرفتند. پلیس به میدان آمد و مسافران را برگرداندند. خبرنگاران به میان مردم در کوچه و خیابانها و فروشگاه ها رفتند و با سوال و جواب ، این موضوع را یاد آوری کردند. روزها و هفته ها تعطیل شد. کارمندان ، یک سوم و نصف و نیمه سر کار رفتند. فضای کشور عوض شد. به کسانی که ماسک نمی زدند ، خدمات نمی دادند. پرستاران ، روزها و هفته ها و ماه ها به خانه نرفتند. جان پرستاران و پزشکان گرفته شد. ورزشگاه ها تعطیل شد. سینماها تعطیل شد. رستوران ها و سالن ها تعطیل شد.عروسی ها برگزار نشد. مجالس ختم تعطیل شد. عبارت با ماسک وارد شوید بر در اماکن و مغازه ها نصب شد.دست دادن و دیده بوسی ترک شد. دید و بازدیدها و صله رحم ها کنار گذاشته شد. بسیاری از برنامه های مهم و غیر مهم ، مجازی برگزار شد. دانش آموزان و دانشجویان به مدرسه و دانشگاه نرفتند. حج تعطیل شد. مساجد تعطیل شد. نمازهای جمعه و جماعت تعطیل شد. حرم های مطهر بسته شد. محرم و ماه رمضان تعطیل شد . سمپاشی معابروخیابانها انجام شد. قرنطینه ها صورت گرفت. محتکرین ماسک ، مجازات شدند. تولید ماسک بسیار افزایش یافت. انواع دستورالعمل های پزشکی و بهداشتی در رسانه ها و فضاهای مجازی داده شد. ده ها و صدها میز گرد و میز مستطیل و میز مربع برای موضوع کرونا برگزار شد. حاذق ترین پزشکان کشور وارد میدان شدند و خلاصه کاری نبوده که نکرده باشند و البته همه اینها حق و ضروری است. و همه اینها برای یک ویروس نامرئی است ( که البته برای اهلش مرئیست )
کرونا چه می کند ؟ آیا غیر از این است که فقط بدن انسان را به خطر می اندازد.
عجله نکنید. هنوز حرفم را نزدم. حوصله کنید و بقیه اش راهم بخوانید . شاید حرفم درست باشد. یک وقت برافروخته نشوید.
حرفم این است که صد البته که جان مردم بسیارمهم است و همه باید همه مقررات بهداشتی را رعایت کنیم و در این ، هیچ شکی نیست. اما آیا روح و ایمان و دین انسان و جامعه مهم نیست ؟ فضای معنوی جامعه مهم نیست ؟ برای مقابله با ویروس گناهانی مانند بدحجابی و بد حجابی ، سگ گردانی ، میمون گردانی ، خودروهای با آهنگهای غیر مجاز به همراه تک خوانی زن ، افراد شبیه به مست ، افراد خالکوبی شده و با نقوش وعلائم شیطان پرستی ، سخت گیری و مقررات لازم نیست ؟
شاید تعبیر ویروس بدحجابی و بی حجابی... برایتان جدید باشد.
دلیل این تعبیر ، کلام امام صادق (ع) است که فرمود : النَّظرَةُ سَهمٌ مِن سِهامِ إبلیسَ مَسمومٌ . یعنی نگاه به نامحرم ، تیری سهمگین و زهرآلود از تیرهای ابلیس است. آیا این تعبیر به این معنا نیست که با یک نگاه حرام ، ویروس گناه وارد قلب و روح انسان می شود و آن را می میراند ؟ نمونه این نوع روایات زیاد هست.
آیا وقت آن نشده که برای مقابله با این پدیده های مهلک و صدها برابر کشنده تر از ویروس کرونا ، حالت گارد و تدافعی بگیریم و مقررات سخت در نظر بگیریم و با آنها مقابله کنیم؟ آیا وقت آن نشده که مثل مقابله با کرونا ، دولت و ملت و همه و همه پای کار بیایند؟ آیا وقت آن نشده که مقررات سخت وضع کنیم و فراوان تکرار کنیم. آیا نمی شود جلو ورود بدحجاب و بی حجاب و دیگر موارد ذکر شده را گرفت ؟ آیا نمی شود روی درب مغازه ها و تمام اماکن نوشته شود با ماسک وارد شوید؟ اگر سخت گیری کنیم چه می شود؟ جواب این است که حتما عده ای اعتراض می کنند. چرا برای سخت گیری در مورد کرونا اعتراض نمی شود و همه می پذیرند؟ چرا همانطور که براحتی به کسی که ماسک نزده تذکر می دهیم اما به بدحجاب و بی حجاب و سگ گردان و میمون گردان ... هیچ تذکری نمی دهیم و جراتمان کم است ؟ آیا ویروس فقط کروناست، آیا لطمه به دین ، کمتر از لطمه به دنیایمان است ؟ همانطور که ویروس کرونا ، پیر و جوان نمی شناسد ، ویروس بدحجابی و بی حجابی... هم ، پیر و جوان نمی شناسد و صد البته به جوانان بیشترضربه وارد می کند و ایمان آنها را می کشد. جوانانی که بدنه فعال جامعه هستند.
ویروس بد حجابی و بی حجابی و در یک کلام ، ویروس عدم توجه به واژه حیا و عفت عمومی ، کم بلایی بر سر جامعه نیاورده. اختلافات خانواده گی ، فروپاشی خانواده ها ، بچه های طلاق ، اعتیاد ، افزایش آمار شکایات در این موضوع در دادگستری ها ، بیماری های عجیب و غریب ، خانه های مجردی ، تاخیر ازدواج ، ازدواج سفید ، ترک ازدواج ، بی خانمانی و ده ها آفت دیگر که همه و همه از آثار نکبت بار و شوم همین بد حجابی و بی حجابی و عدم توجه به موضوع عفت و حیای جامعه است.
آرایش ، پوشیدن لباسهای تنگ ، کوتا ، نازک ، بدن نما ، بیرون ریختن موها ، با ناز راه رفتن و حرف زدن ، عروسی های مختلط ، آهنگها و موسیقی های غیر مجاز ، تکخوانی زن ، رقص زن در مقابل نامحرم ، عدم رعایت محرم و نامحرم درمیهمانی ها و تالارهای عروسی ، مانکن های نامناسب در داخل و بیرون مغازه ها ...همه و همه از شاخه ها و علائم ویروس بی توجهی به حیا و عفت است.
اندیشمندان دینی ، مانند پزشکان ، فراوان ، این موارد را گوشزد کردند. اگر کسی بگوید علما و روحانیون کم کاری کردند ، حرف کاملا ناصواب و اشتباهی هست. کتابها ، مقالات ، نشست ها ، فیلم ها ، کلیپ ها ، جلسات و سخنرانی های فراوان در این زمینه تالیف ، تهیه و برگزار شد.( حقیقی و مجازی ). پس کم کاری نشده است. کما اینکه پزشکان در مورد کرونا کم کاری نکردند.
خلاصه حرفم این است که در موضوع مقابله با ویروس کرونا ، دولت و پزشکان محترم ، ، مجموعه ای از مقررات را به درستی وضع کردند و به میدان آمدند و سخت گیری کردند و مقتدرانه پیش رفتند . در مورد مقابله با ویروس بد حجابی و بی حجابی و دیگر مسائل اشاره شده هم ، باید همین گونه باشد و با وضع مقررات و ایجاد فضای مقابله با معترضین و متعرضین به آزادی روحی و ایمانی جامعه به سختی مقابله شود. و البته که سهم مردم در مسیر مقابله با این ویروس بسیار بالاست.
مظفر اسماعیل زاده - یک روحانی
حق سخن همین است، به نظر من باید قانون محکمی گذاشته شود که با متعرضان ومهاجمان به روحانیت معظم وناهیان منکر برخورد بسیار شدیدی بشود
خیانتی از این بالاتر از مسئولین کشور سراغ ندارم که قانون در مورد آمرین به معروف و ناهیان از منکر تصویب شود اما اجرا نشود.
لعنت خدا و ملائکه و انس و جن بر اون دسته از مسئولین بی کفایتی که به جز حفظ پست و مقام خود و چاپیدن مردم ، اصلا دغدغه ی دین ندارند
اگر این بی شرف ها را در ملا عام محاکمه و مجازات می کردند ، وضع کشور و حجاب و دین از این بهتر بود.
از آقای اژه ای خواستاریم هر چه سریعتر این پرونده و پرونده های مشابه را در جلسه ی علنی پیگیری کنند و مجازات علنی را درخواست داریم
تروخدا یک کاری کنید، بیشتر منتشر کنید یا نمیدونم یک کاری کسی بکنه تا اینقدر اراذل و اوباش برای ما گردنکشی نکنند! خودم که روحانی نیستم اما دلم میسوزد.
خجالت بکشن مردمی که دخالت نکردین
اشد مجازات
بیشترمتاسفم برای برخی از مردم جامعه مون!
طلبگی شون به کنار!انسان که بودن!
محمد حسین عابدی عزیز درود بر شما
خوبه..
انتقاد
درود خدا برشما ناهیان از منکر که ادامه دهنده راه انبیاء الهی هستید،خدا باشماست. الیس الصبح بقریب