خرابی تلفنهای هوشمند و شایعترین دلایل آن
طبق آمار جالب و باورنکردنی که اخیرا منتشر شده است، در سال ۲۰۲۲ کاربران مجبور شدهاند ۵.۳ میلیارد گوشی هوشمند را کنار بگذارند. این رقم بزرگی است، زمانی تعداد گوشیهای همه برندها هم به این تعداد نمیرسید.
یک سوم گوشیهای بلااستفاده برای این که دیگر شارژ نمیشدند، کاربران آنها را دور انداخته بودند.
حالا دلیل شارژ نشدن دستگاه هوشمند چه چیزی است؟ شایعترین دلیل این امر کثیف بودن درگاه شارژ است که میتواند به خاطر وجود خاک یا هرچیز دیگری باشد. با استفاده از هوای فشرده میتوان این قسمت را پاکسازی کرد.
این پژوهش نشان داد که دلیل بعدی استفاده نکردن از یک گوشی هوشمند، شکستگی صفحه نمایشگر است چون بدون تاچ و لمس نمیتوان کار زیادی با گوشی انجام داد. این دلیلی بود که ۱۰ درصد از کسانی که گوشی هوشمند خود را دور انداخته بودند، ذکر کردند.
نمایشگر گوشیها خیلی حساس هستند و حتما باید با محافظ صفحه پوشانده شوند، وگرنه به راحتی میشکنند.
دلیل رایج بعدی، کار نکردن اسپیکرها است. ۹ درصد از افراد گفته بودند که وقتی اسپیکر گوشی دچار مشکل شده بود، دیگر از آن استفاده نکردند. بدون وجود اسپیکر، دیگر نمیتوان موزیک گوش داد، بازی کرد، تماس گرفت.
دلیل بعدی خرابی تلفنها، گرم شدن بیش از حد است، به طوری که در حین کار کردن با آن دستها را بسوزاند.
پنجمین دلیل خرابی یک گوشی هوشمند، خرابی میکروفون است. برقراری تماس بدون میکروفون ممکن است دشوار باشد.
در ادامه نیز باید سه دلیل بعدی خراب گوشیها را ذکر کنیم. این دلایل عبارتند از:
-تخلیه سریع باتری
-وجود مشکلاتی در دوربین
-عدم اتصال به شبکه وایفای
تخلیه سریع باتری امکان دارد یک مشکل نرمافزاری باشد. اگر گوشی قدیمی دارید و از نرمافزار بتا نیز استفاده نمیکنید، بهتر است یک دستگاه جدید خریداری کنید.
۴ درصد از افراد گفته بودند که بلوتوث گوشیشان کار نمیکند. چون در این روزها تعداد هدفونهای بلوتوث بیسیم و ساعتهای هوشمند در حال افزایش است، پس این مشکل برای برخی میتواند به شدت بزرگ به نظر برسد.
۲ درصد افراد دلایل استفاده نکردن از یک گوشی را کار نکردن دکمههای صدا و پاور ذکر کرده بودند.
دو دلیلی که خیلی در استفاده نکردن از گوشیها دیده نمیشوند و تنها امکان دارد ۱ درصد اتفاق بیافتد، عملکرد نادرست سیستم موقعیتیاب و درست استفاده نکردن از شارژ بیسیم است.