۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹
کد خبر: ۷۳۴۳۶۰
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان مطرح کرد؛

ضرورت تربیت مبلغان تخصصی در عرصه های مختلف تبلیغی

ضرورت تربیت مبلغان تخصصی در عرصه های مختلف تبلیغی
اصفهان ـ آیت الله طباطبایی نژاد با تأکید بر ضرورت تربیت مبلغان تخصصی در عرصه های مختلف تبلیغی، گفت: تصور اینکه طلاب با خواندن دروس حوزه می توانند مبلغ باشند اشتباه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، صبح امروز در دیدار حجت الاسلام عبدالرسول احمدیان رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و جمعی از معاونان دفتر تبلیغات اسلامی گفت: گرچه شاهد افزایش اعزام مبلغین در مناسبت های مختلف دینی به اقصی نقاط کشور و استان هستیم، ولی باید این تعداد متناسب با نیازهای کشور و استان، بیش از این مقدار شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: همواره اعتقاد داشتم آموزش مبلغین توسط دفتر تبلیغات اسلامی و اعزام مبلغین به جهت وجود برخی از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در شهرستان ها با سازمان تبلیغات اسلامی باشد.

آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: در استان اصفهان قریب به ۲۰۰ روحانی طرح هجرت بلند مدت مستقر حوزه علمیه وجود دارد که حقا ایثارگرایانه در حال خدمت هستند و کارکرد و اثرگذاری یک روحانی مبلغ مستقر قابل قیاس با مبلغین اعزامی به صورت موقت و مناسبتی نیست.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: در تربیت مبلغین باید نگاه تخصصی داشت و در عرصه های مختلف چون منبر، خطابه و دیگر عرصه های تبلیغی اقدام به تربیت مبلغ بکنیم، چرا که این موضوع در عصر حاضر برای تبلیغ موثر دین بسیار حائز اهمیت است، این تصور اشتباه است که هر طلبه صرف درس خواندن حوزوی می تواند مبلغ و‌ خطیب تبلیغی و دینی شود.

وی افزود: در جهان امروز که اقوام، گروه ها و زبان های مختلف از مردم وجود دارند، به همان نسبت مبلغین دینی تخصصی مسلط به آن زبان ها و لهجه ها نیازمندیم، در کشور ایران تربیت مبلغ عربی، ترکی، بلوچی، کردی و... از ضروریات ترویج و‌ توسعه دین و احکام دین است.

مدیر حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه برای انتخاب مبلغین فعال در فضای مجازی باید دقت بسیاری کرد، گفت: علت اهمیت دقت در انتخاب مبلغین فضای مجازی این است که این مبلغین ضمن آموزش مهارت های لازم جهت ورود به این فضا، به مباحث علمی برای پاسخگویی به شبهات باید مسلط باشند.

وی ادامه داد: ورود طلاب و مبلغین متخصص به عرصه های هنری و رسانه ای در عصر حاضر امری شایسته و بایسته است، یکی از بی بدیل ترین عرصه های آموزش به نسل جوان، ورود به مباحث هنری و‌ گرافیکی چون  موشن گرافی ها است.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام احمدیان، رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به بیان گزارشی از اقدامات و فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان پرداخت و گفت: در عرصه ساماندهی و اعزام ۳۵گروه تبلیغی، اعزام قریب به ۱۱۰۰مبلغ در ماه رمضان امسال به اقصی نقاط کشور، شناسایی و ساماندهی حدود۱۷۰مبلغ تخصصی، تقویت مرکز ملی پاسخگویی به مسائل شرعی، تلاش برای بهبود وضعیت حق التبلیغ ها از اقداماتی است که صورت پذیرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از عرصه های فعالیت دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان رونق دهی به مباحث آموزش های کاربردی و مهارت ویژه مبلغین است، اظهار کرد: تمرکز و توجه به مباحث هنری،رسانه ای و مبلغ فضای مجازی از دیگر سیاست های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بوده که براین مبنا بالغ بر هزار مبلغ در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند که دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ضمن ساماندهی این مبلغین و تقویت آنها، در زمینه تولید محتوا های مناسب و به‌روز و یا بازنشر و‌ توزیع محتواهای ساخته شده توسط طلاب به مبلغین کمک می کنیم.

محمدحسین چاوشی

متین فیروزآبادی
ارسال نظرات