موسوی: نباید فعالیت رسانه ای را در ایتا خلاصه کرد + فیلم
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، رسانه دینی، رسانه ای است که محتوا، پیامها، ابزارها، قالبها، شیوه های به کار گرفته شده در برنامه های آن مقبول و مشروع بوده و باید به گونه ای تنظیم و به کار گرفته شوند که تأمین کننده آن هدف غایی باشند و هرچه سبب غفلت و دوری از آن هدف نهایی باشد، به عنوان مانع «پیام» به شمار رود.
در رسانه دینی، نقش کارگزاران و کسانی که در مراحل مختلف تولید پیام فعالیت می کنند، در خروجی و تأثیرگذاری موضوعیت دارد و نباید از نظر دور بماند.
در همین راستا سید عباس موسوی فعال فضای مجازی در نشست «ید واحده فعالان رسانهای حوزوی جریان انقلاب» به بیان نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود در این زمینه پرداخت، که در ادامه مشروح آن را میخوانید:
موسوی با بیان اینکه در توئیتر، با نام سید توئیت و در اینستاگرام با نام طلبه مهندس مشغول فعالیت است اظهار داشت: اختلافات بین فعالان رسانهای در فضای مجازی زیاد است و بدون همکاری و همیاری نیروهای حزب الهی کار زیادی در این حوزه انجام نمی شود و در تهاجم فرهنگی پیروز نمی شویم.
فعالیت رسانهای بهتر در توئیتر
فعال فضای مجازی ضمن تاکید براینکه فعالان رسانهای حوزوی، رسانه را در پیام رسان ایتا خلاصه می کنند، ابراز کرد: در پیام رسان ایتا همه نیروهای حزب الهی و متدین جمع محدودی را تشکیل دادهاند و در دیگر پیام رسانها فعالیت زیادی ندارند، البته اخیرا دوستان رسانهای حوزوی درتوئیتر، فعالیت خیلی خوبی دارند.
وی انتشار عکس خانمهای بی حجاب در فضای مجازی را اشتباه دانست و گفت: این کار نشان میدهد که ما در اقلیت هستیم و وانمود می کند که جامعه را فحشا و فساد فرا گرفته، درصورتی که و اقعیت اینگونه نیست و وضعیت بیحجابی نسبت به قبل از ماجرای فوت مهسا امینی بهتر شده است.
موسوی در ادامه اضافه کرد: بعضی رسانه ها به خاطر مسائل سیاسی، در برخی مراکز حساس شهر بی حجابی را پررنگ نشان میدهند تا جو را متشنج کنند و وانمود کنند که بیحجابی فراگیر شده ولی با کار رسانه ای می توان واقعیت را نشان داد و در کار رسانهای باید کار را درست انجام داد.
فعال فضای مجازی اعتراضات بر علیه بی حجابی را در سطح عمومی دارای نتیجه معکوس دانست و گفت: این اعتراضات باید در جمع خصوصی مطرح شود و برای برطرف کردن بیحجابی درجامعه برنامه ریزی شود اما این اعتراضات در جامعه این پیام را دارد که بیحجابان در اکثریت هستند و ما در اقلیت هستیم.
جشن دختران در ورزشگاه حیدریان
وی با اشاره به انتقاداتی که به جشن دختران در ورزشگاه شهید حیدریان قم به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها شد، گفت: هر زمان که برای دختران جشنی برگزار میشود به آن هجمه می شود و همه نقاط مثبت این جشنها نادیده گرفته می شود و نقاط منفی آن بزرگنمایی میشود.
فعال فضای مجازی در ادامه اظهار داشت: نقطه ضعف جشن ورزشگاه حیدریان به نظرمن از نظر کارگردانی بود و در هر مراسمی ممکن است که این اتفاقات پیش بیاید ولی کارگردان نباید این تصاویر را نشان دهد و عده کمی را به جای بیشتر جمعیت نشان دهد.
موسوی با تاکید بر اینکه لازم است ما در فعالیتهای فضای مجازی طرح داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اگر طرح خوبی در اختیار فعالان فضای مجازی قرار بگیرد آنها میتوانند به خوبی و با همکاری هم آن را انجام دهند و نتیجه مطلوبی را حاصل کنند.
موسوی در پایان ضمن بیان اینکه کار فرهنگی تمیزی که بی حجابها را مخاطب خود قرار دهد نداشتهایم، ابراز کرد: طرحی که تصویب میشود باید به گونه ای باشد که فرد بی حجاب هم کارهای فرهنگی ما را در فضای مجازی مشاهده کند و جذابیت آن باید به گونهای باشد که مخاطب زیادی را به خود جذب کند.
بسیار نکته دقیقی است