۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۷۳۹۲۱۲
رئیس مرکز سیما فیلم:

فیلمنامه فصل سوم سریال «گاندو» آماده است

فیلمنامه فصل سوم سریال «گاندو» آماده است
نقویان گفت: تیم «گاندو» حفظ می‌شود و فیلمنامه فصل سوم آماده بوده و مراحل نهایی کردن ترکیب تیم تولید سریال در حال انجام است.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، مهدی نقویان رئیس سیمافیلم درباره اینکه در فصل جدید سریال «گاندو» چقدر از عوامل قبلی مانند وحید رهبانی در مقام بازیگر اصلی و یا مجتبی امینی و جواد افشار در مقام تهیه‌کننده و کارگردان بهره گرفته خواهد شد توضیح داد:

فصل سوم گاندو در تعامل با همان مؤسسه شهید آوینی ساخته می‌شود و تصمیم‌گیری درباره ترکیب عوامل طبیعتاً با خود مؤسسه است، اما بنا بر این است که کل تیم و همه عوامل سریال در حوزه‌های مختلف حفظ شوند.

نقویان تصریح کرد: سیاست تلویزیون و مؤسسه شهید آوینی بر این است که عوامل این سریال که در دو فصل قبل بوده‌اند برای فصل سوم هم حفظ شوند مگر اینکه خودشان نخواهند و اتفاقات دیگری رخ دهد.

رئیس مرکز سیمافیلم تأکید کرد: فیلمنامه فصل سوم سریال «گاندو» در حال حاضر آماده است و مراحل نهایی کردن ترکیب تیم تولید سریال همین روز‌ها در حال انجام است.

ارسال نظرات