کتاب «راه علی» به چاپ دوازدهم رسید
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، کتاب «راه علی(ع)» اثر آیت الله سید رضا صدر به اهتمام حجت الاسلام والمسلمین سید باقر خسروشاهی در ۸۶ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ دوازدهم رسید.
امیر مؤمنان علی(ع) پیشوای بزرگی است که راه و روش او، الگویی تمام عیار برای همه انسانها - از مسلمان و غیر مسلمان - در انسانیت، عدالت، سیاست ورزی، جوانمردی، علم و دانش، شجاعت، تقوا، زهد ورزی و یکتاپرستی است.
در دنیای امروز، این شیوهها و منشهایی، ضرورت انکارناپذیری است که باید در شکلهای مختلف به آن پرداخته شود. نویسنده در اثر حاضر نیز با همین هدف، گوشههایی از این دریای ناپیدا کرانه را وا می کاود.
در این اثر، مباحثی همچون سودای علی(ع)، عدل علی(ع)، جوانمردی، حکومت، عبادت، روش، و شهادت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
برشی از اثر
عدلِ حکومتی وقتی است که حق کسی از طرف دولت و دولتیان پایمال نشود. افراد قلدر و گردن کلفتان، نتوانند به بینوایان و ناتوانان، زور بگویند.
حکومت عدل علی(ع) چنین بود، کسی را با کسی کاری نبود، در آن حکومت آزاری نبود، ستمکاری نبود. علی(ع) دادرس بیچارگان و پناه درماندگان بود.
آسایشی که مردم در حکومت علی(ع) دیدند، آزادیی که در آن حکومت داشتند، آسایشی بود که خدای علی(ع) خواسته بود، آزادیی بود که در هیچ ملتی برقرار نشده بود.
بانویی به نام سوده حکایت میکند: از یکی از ماموران علی(ع) به حضرت شکایتی بردم. نماز میخواند. تا مرا دید، نمازش را پایان داد و با مهربانی به من روی آورد، پرسید: حاجتی داری؟ شکایتم را گفتم. حضرتش به گریه افتاد و گفت: «پروردگارا! تو گواه بر من و کارمندانم هستی. من آنها را به ظلم و ستم مأمور نکردم». آنگاه پاره پوستی برداشت و عزل وی را نوشت و مرا مأمور ابلاغ کرد.
داستان بانو سوده، نمونهای از عدل حکومتی علی(ع) را نمایان میسازد.
در حکومت عدل علی(ع) پُست خالی بماند، رواست، ولی ظالم منصبی را شاغل باشد، نارواست.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www.bustaneketab.ir مراجعه کنند.