۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱
کد خبر: ۷۴۲۱۸۵
طی ایام اربعین و دهه پایانی صفر صورت گرفت؛

توزیع ۴۲۵ هزار پرس غذا و اسکان ۲۰ هزار مسافر در بقاع قم

توزیع ۴۲۵ هزار پرس غذا و اسکان ۲۰ هزار مسافر در بقاع قم
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم از فعالیت هفت موکب به نام امامزادگان قم در سطح شهر در ایام اربعین خبر داد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام عباس اسکندری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به برپایی هفت موکب به نام امامزادگان استان قم طی ایام اربعین در سطح استان اظهار کرد: در سه بقعه متبرکه امامزادگان جعفر(ع) زواریان، شاه جمال(ع) و ابراهیم و محمد(ع)، مواکبی برای پذیرایی از زائران برپا شد و همچنین امکان اسکان موقت و شبانه زائران هم فراهم بود.

وی افزود: به طور میانگین، دو هزار نفر به صورت همزمان طی ۲۴ ساعت از خدمات اسکان در این سه بقعه متبرکه استفاده کردند و در مجموع ۲۰ هزار نفر به صورت شبانه یا موقت در این اماکن اسکان یافتند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به برپایی چهار موکب دیگر در بلوار پیامبر اعظم(ص) خاطرنشان کرد: این مواکب به نام مطهر امامزادگان احمد بن قاسم(ع)، علی بن جعفر(ع)، شاه سید علی(ع) و چهار امامزاده(ع) برپا شدند و خدمات پذیرایی و فرهنگی به زائران ارائه کردند.

وی ادامه داد: علاوه بر این غرفه‌های ویژه کودکان و نوجوانان با موضوعات قرآنی، هنری و سرگرمی هم در کنار این موکب‌ها دایر بودند.

حجت الاسلام اسکندری خاطرنشان کرد: به این ترتیب و در ایام اربعین و دهه پایانی ماه صفر، بیش از ۶۰ هزار پرس غذای گرم توسط مواکب هفت گانه استان قم بین زائران توزیع شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه طی این مدت، ۳۰۰ هزار لیوان شربت و ۱۰ تن هندوانه هم توسط عوامل اجرایی موکب‌ها تهیه و توزیع شده است گفت: طبخ و توزیع ۲۰ هزار کاسه شله‌زرد، ۵ هزار آب معدنی، ۴۰ هزار لیوان دمنوش و چای و همچنین برنامه‌های فرهنگی، درمانی و اسکان، از دیگر خدمات این موکب‌ها به شمار می‌روند.

محمدحسین چاوشی

ارسال نظرات